Всички знаят, че Клеопатра е една от първите жени, които

...
Всички знаят, че Клеопатра е една от първите жени, които
Коментари Харесай

Древната тайна на младостта и красотата

Всички знаят, че Клеопатра е една от първите дами, които съумяват да запазят и удължат младостта си в продължение на доста години. Кралицата не бързала да споделя своите секрети, само че тези няколко предписания са оживели до наши дни, успеваемостта на които е неведнъж тествана.
Днес разполагаме с голям брой предписания за поддръжка на младостта. За да привлекат вниманието към своя артикул, производителите постоянно употребяват славата на античната хубавица  като реклама. Но всички знаем, че по време на нейното ръководство не е имало нито най-новите технологии, нито мощни медикаменти. В антични времена са употребявали единствено билки, масла и други налични запаси за здрава кожа. Така нашите предшественици са прибегнали до помощта на природата, която през днешния ден на практика сме не запомнили.
 Как да се храните, с цел да съхраните младостта? Как да се храните, с цел да съхраните младостта?
Външният тип на човек зависи значително от спазването на диета. Специалистите показват съществени артикули за хубост, които могат в...
Много хора познават известната млечна вана на Клеопатра , която тя употребява за поддържане на кожата и придаване на добър външен тип. В такава вана с изключение на мляко се добавяли мед и разнообразни масла. Можете да извършите сходна процедура вкъщи, без да харчите доста пари за салони за хубост.
Кралицата непрекъснато употребила сметана и мед, с цел да се грижи за кожата си. Тези съставки се намират в съвсем всеки крем, маска или скраб. Например, скраб със сметана и сол прави кожата мека, като на бебе. И по това време даже не са знаели за целулита.
Известно е, че Клеопатра е употребила единствено вода, която е била съхранявана  в сребърна кана. Среброто има способността да дезинфекцира водата и да я насища с потребни субстанции. В днешно време с него може да се работи по сходен метод. За да извършите това, просто поставете сребърна лъжица или сребърно украшение в съд с вода.
Съставът на кремовете за кралицата включвали сок от алое , който с изключение на бактерицидните си функционалности включва и свойства срещу стареене. Можете сами да извършите инструмент за подмладяване от него. Смесете една супена лъжица сок от алое и лъжица пчелен восък. Към тази примес прибавете половин супена лъжица бадемово масло. Всичко това се разбърква усърдно и се поставя да се загрее на парна баня. Когато сместа се затопли, започнете последователно да добавяте разтопената лой. Ще ви трябват 50 грама от него. След като мазнината се разтвори изцяло и се получи хомогенна маса, кремът е подготвен за приложимост. Съхранявайте го в хладилника.
 Еликсир на младостта: Как да си го приготвите вкъщи Еликсир на младостта: Как да си го приготвите вкъщи
Стремежът да се резервира хубостта и младостта е в основата на доста национални предписания, които се употребяват и до през днешния ден. Можете да създадете п...
Много от дълго време употребяват такива способи за поддържане на хубостта, само че не всеки е в положение да реализира стремежи резултат. Именно в това е тайната на младостта на кралицата.
Основното е не какъв брой процедури ще извършите, а тяхното неизменност. Клеопатра непрекъснато се грижела за тялото си. Тя се къпела всеки ден и употребила масаж за стягане на кожата. Освен това знаела, че хубостта на кожата зависи от вътрешното положение на тялото, по тази причина деликатно следяла диетата си. Именно цялостните и постоянни грижи помогнали на кралицата да наподобява млада и красива.
Не забравяйте за прочувственото си положение, защото нашите мисли също въздействат на тялото по избран метод. И в случай че излъчим негатива и недоволството от живота на света, това непосредствено ще засегне кожата ни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР