Всички заводи продължават да се разширяват. Това каза премиерът Бойко

...
Всички заводи продължават да се разширяват. Това каза премиерът Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всички заводи продължават да се разширяват

Всички фабрики не престават да се уголемяват. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в цех за военни коли край Самоков, стана ясно от видеоклип, оповестен във Фейсбук профила на министър-председателя.
„ Дотук за бизнеса сме дали 1 милиарда лв.. Резултатът е доста добър към този момент. Много предприятия работят добре, пазарът към този момент ги познава в света. Машините ни са положителни. Всички фабрики не престават да се уголемяват, за наслада, и има вложения “, съобщи Борисов.
 
„ Държим безработицата. Важно е да работят хората, с цел да имат пари, да се усещат добре и да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Всеки би трябвало да опитва да се възползва от мярката 60/40 “, добави министър-председателят.


Единият реактор в АЕЦ „ Козлодуй “ работи единствено за загубите, които имаме по мрежата. Трябва да има енергийна успеваемост, разяснява Бойко Борисов.

Борисов прегледа завода и разиска с шефа му производството на коли и техника. В завода се създават и лед осветителни тела, които могат да бъдат приложени за улично осветяване в общините. Борисов посъветва притежателя да направи среща със Сдружението на общините в България и да проведат диалози за внедряването на LED осветяване в обитаемоте места в страната, с цел да се пести сила.
„ Единият реактор в АЕЦ „ Козлодуй “ работи единствено за загубите, които имаме по мрежата. Трябва да има успеваемост “, добави Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР