Всички ученици да бъдат върнати обратно в класните стаи. Това

...
Всички ученици да бъдат върнати обратно в класните стаи. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Учениците може да са в клас, докато се разпределя комисионата

Всички възпитаници да бъдат върнати назад в класните стаи. Това приканиха на брифинг някогашните ръководещи от ГЕРБ.

По думите на ексобразователния министър Красимир Вълчев се следи безспорна некомпетентност и неспособност от страна на просветителното ведомство да обезпечи естествен образователен развой посредством обещаните, само че по този начин и които би трябвало да разрешат връщането в част и на по-големите възпитаници.

По време на брифинга на ГЕРБ, призован в централата на партията, стана обаче ясно, че здравният министър към този момент е взел решение и
 Тежко бъдеще поради просветителния локдаун вещае Диян Стаматов
Тежко бъдеще поради просветителния локдаун вещае Диян Стаматов

Малка част от учебните заведения са подготвени да заплащат сами за проби на учениците

" Служебното държавно управление сътвори невиждана рецесия с правото на обучение на огромна част от децата. През лятото ние от ГЕРБ предложихме в актуализацията на бюджета да бъдат записани и средства за проби за учениците, което не бе направено. Как може в Германия, която има 12 пъти по-голямо от нашето население, проби да има, а тук не? ", пита Вълчев някогашния си заместител във ведомството. Според Красимир Вълчев очевидна е неналичието на обмисляне и организационна отпадналост.

" Към момента 0,035% от тестванията на децата са позитивни. Това или значи, че тези проби не стават, или че дребните възпитаници просто не са приносители ", добави някогашният учебен министър.
 От понеделник всички възпитаници се връщат в клас
От понеделник всички възпитаници се връщат в клас

Ще се тестват веднъж седмично

Още по-остър бе Тома Биков, който загатна за борба за комисиона сред Денков и Кацаров. Докато те се схващат обаче, децата би трябвало да бъдат пуснати на учебно заведение.

" Нашият апел е да пуснат учениците на учебно заведение, а да се схващат за комисионите, когато и където намерят за добре ", уточни Биков.

Припомняме, по-рано през днешния ден а също смяна в заповедта, с цел да може всички деца да учат присъствено., че е предложил да се направи анкета измежду по-големите възпитаници, както и че съгласно него те няма проблем да се върнат в клас с тестване с наличните и сега средства, т.е. проби за възрастни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР