Снукър легендата Тони Драго смело разкри битката си с психичното

...
Снукър легендата Тони Драго смело разкри битката си с психичното
Коментари Харесай

Снукър легендата Тони Драго смело разкри по телевизията на живо: `Не исках да живея`

Снукър легендата Тони Драго самоуверено разкри борбата си с психологичното здраве, разкривайки, че е обмислял самоубийство единствено преди няколко преди месеци.

58-годишният Драго стана известен през 90-те години на предишния век, като светкавичната му скорост към масата му завоюва две трофеи, преди да се отдръпна от главното турне през 2016 година „ Торнадото “ страдаше от сърдечна непълнота три години по-късно, само че към този момент е във форма и победи Стюарт Уотсън с 3-1 в петък в Крусибъл, с цел да стигне до полуфиналите на Световното състезание по снукър за възрастни.

Подвигът е изключително специфичен за Драго, който призна пред Channel 5 в изявлението си след мача: „ Ако ми казахте, преди да дойда тук, че ще бъдете на полуфиналите, евентуално щях да кажа да отидете там, където слънцето не грее.

„ Защото, знаете ли, споделям ви, нямам нищо срещу да го кажа пред малкия екран, тъй като е истина. Говорих с Нийл [Фоулдс] преди няколко месеца. Не желаех да пребивавам. Исках да се самоубия с моите проблеми, които и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР