Всички тестове, които направихме с хора, показаха, че най-продължителното време

...
Всички тестове, които направихме с хора, показаха, че най-продължителното време
Коментари Харесай

От днес започва транспортирането на машините за гласуване в чужбина

Всички проби, които направихме с хора, демонстрираха, че най-продължителното време за гласоподаване е на 100 годишен човек. Той гласоподава за 4 минути. Машините за чужбина са налични и от през днешния ден стартира превозването. За това ще отговоря Министерство на външните работи. Това сподели по БТВ Цветозар Томов от ЦИК.

Нещата ще бъдат напрегнати до последния миг. Зад граница имаме удвояване на гласоподавателите. Нямаме сведения за случката в Сърница. Там имаше две машини и изборите не са прекъсвани. Двете машини са били в редовност да работят целия ден. Едната машина не е била натоварена.

на 11 юли може да има по-горещо време. Нямам безапелационна информация, че машината е прегрял и по тази причина не е била употребена. Ще проверим тази информация. Нямаше такива недоволства в страната. Бяха употребявани 180 машини. Не го мисля като застрашаващо. Навсякъде има подготвеност да се приложи хартиено гласоподаване.

Стрелките върху картата, с която се гласоподава, не въздействат върху тайната на вота. Ако оказва помощ на хората, не виждам нищо неприятно. Слотът излъчва мигаща светлина, по този начин, че гласоподавателите се ориентират къде да сложат картата. Може да се инструктира гласоподавател със усложнения, като членът на СИК стои против него.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР