Всички срещи, които инициирахме, са по повод връчването на първия

...
Всички срещи, които инициирахме, са по повод връчването на първия
Коментари Харесай

ГЕРБ на срещата си с ДПС: Нужно е вземането на трудни и непопулярни решения

Всички срещи, които инициирахме, са във връзка връчването на първия изследователски мандат. Те са за съвещания по значимите за България цели. Всички знаем какъв брой е тежко положението на страната ни след пети следващи избори, с извънредно сложна геополитическа и финансова обстановка. С тези думи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова откри началото на срещатата с представителите на Движението за права и свободи.

„ Всички ние си даваме сметка какъв брой сложни решения предстоят, по тази причина считаме, че тази отговорност би трябвало да е споделена и разпределена сред всички политически сили, тъй че дружно да вземем сложните и непопулярни решения за България. Неколкратно сме подхождали съществено към предизборната и управническа стратегия, която представяме на гласоподавателите и обществото. Тази стратегия за последните избори сме нарекли " България след рецесиите: План за възобновяване ", добави Атанасова.

Тя посочи, че програмата за ръководство на партията се състои от над 160 страници и планува 4-годишно ръководство.

Даваме си сметка, че в случай че в границите на този парламент не намерим мощ да проявим държавническа отговорност, изборът ще бъде шести подред парламентарни избори. Готови сме да обсъждаме разновидности, в които това ръководство да бъде лимитирано до няколко месеца, по този начин и по цели. Надяваме се, че след диалозите ще намерим мощ, с цел да осъзнаем отговорността на решенията, които ще вземем, уточни още Атанасова.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР