Всички сме съгласни, че бракът е труден и са нужни

...
Всички сме съгласни, че бракът е труден и са нужни
Коментари Харесай

Какво можем да научим за брака от французойките

Всички сме съгласни, че бракът е сложен и са нужни доста старания, с цел да проработи.

Писателят Джо Пиаца съпоставя Съединени американски щати с Европа и споделя, че фамилиите, които живеят настрана, общността и системата за подкрепяне, обсесията по технологиите, цялостната липса на равновесие сред професионалния и персоналния живот в Щатите са главните спънки за поддържането на здрави взаимоотношения и здрав разсъдък. “Равенството в Европа е надълбоко вкоренено в техните култури и се усеща до по-малка степен битката за намиране на баланс. ”

Все отново това не значи, че има едно вълшебно място в света, където всеки изпитва съвършено съпружеско самодоволство. “Започнах това изследване, тъй като имах вяра, че някъде някой е схванал тайната на съвършения брак. Сега знам, че всички, колкото и да са положителни техните връзки, се борят всекидневно за брака си. Един благополучен и сполучлив брак изисква старания всеки ден, а французите са най-хубави в това. ”

Съблазнявайте индивида до вас

Пиаца открива, че едвам 47% от французите считат изневярата за неприемлива, до момента в който това важи за 84% от американците. Все отново това не значи безусловно, че французойките са толерантни към изневерите на съпрузите си. “Нямам нищо срещу, в случай че президентът ни прави секс с други дами, това не е мой проблем… Разбира се, уповавам се това да не се случи на мен. ” Вместо това, те имат вяра в ежедневните старания, с цел да се поддържа интереса сред двамата сътрудници, с цел да не си и помисля човек за спекулация. “Това е работа. Той към момента би трябвало да ме превзема всеки ден и аз също би трябвало да го карам да ме желае всеки ден ”, споделя една парижанка. Докато мъжете споделят: “Никой не желае да бъде измамен. Никой не желае да види своята половинка с различен човек… Но в случай че вие се държите като неговата държанка, е по-малко евентуално това да се случи. ”

 Какво можем да научим за брака от французойките

Трябва да се чувствате щастливи

“Американките считат, че се нуждаят от мъж, който да ги направи щастливи ”, изяснява една дама от Франция. “Ние не сме по този начин. Ние сме самостоятелни дами, които по-късно откриват човек, който да бъде част от нашето пътешестване. ” Французите освен държат на независимостта в връзките, те желаят сътрудникът им да знае, че са уверени в себе си. “Никога не се оплаквайте, че изглеждате дебела в дадена рокля… или пък, че изглеждате остаряла! Той ще повярва на това, което му казвате. Кажете му, че се чувствате красива, слаба, млада и секси и това ще мисли и той за вас. Или по-просто казано: “Колкото повече обичате себе си, толкоз повече ще ви обича брачният партньор ви ”.

Ако сте скучни, връзката ви ще бъде скучна

Според френските дами, излизането на открито и приказките за живота са ключът за запазването на романтиката жива. Елиминирайте диалозите за битовизмите. “Когато сте на вечеря, оставете телефона встрани и забравете за диалозите за работата, прането или развалената тоалетна. Дали един мъж ще приказва за сходни неща с любовницата си? ” , споделят французойките. “Говорете за нещата, които са забавни и оставете нелепостите за сътрудниците си ”, предлага друга. Оставете дребните ежедневни диалози за различен път и просто се насладете един на различен.

 Какво можем да научим за брака от французойките

Не забравяйте да флиртувате

Виждали ли сте по какъв начин френските мъже гледат своите съпруги? “Дори след години брак, бебета или загуба на работа, съпрузите към момента гледат на дамите си със пристрастеност и любознание ”, написа Пиаза. Трикът, съгласно доста французи, е да останете загатка за мъжа ви. Оставете някои неща скрити от него. Не се показвайте с маска на лицето, запазете обезкосмяването за минутите, в които сте сама. Флиртувайте! Както с него, по този начин и с други мъже! “Това освобождава част от напрежението, а и мъжете мислят, че щом и  други мъже правят оценка личната му жена, то тя е в действителност адски  секси. ”

Никога не подценявайте бельото

Бельото е неразделна част от щастливата връзка във Франция. “Бельото – красивите дантели, които носите под облеклото – би трябвало да бъде нещо, което се споделя сред един мъж и неговата жена ”, изяснява Пюпи Кадоле, изпълнителен шеф на една от най-старите компании за долни дрехи във Франция. “ За французойката красивото долни дрехи е част от нейната персона. Тя не го пази за специфични мотиви. Тя го носи, тъй като желае да се усеща красива всеки ден. Докато американските дами възприемат бельото като униформа. ” Кадоле поучава от време на време да избирате този лукс, дружно със своите половинки. “Във Франция се интересуваме от това какво харесва брачна половинка ни. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР