Всички сме наясно, че по време на бременността жените минават

...
Всички сме наясно, че по време на бременността жените минават
Коментари Харесай

Как изглеждат принцесите на Дисни бременни

Всички сме наясно, че по време на бременността дамите минават през всевъзможни метаморфози. Понякога постоянно правят и много странни неща, нетипични и за тях самите.

Подобен е и казусът с съветската художничка Оксана Пашченко, която споделя в Instagram по какъв начин съгласно нея биха изглеждали принцесите от рисуваните филми на Дисни, в случай че бяха бременни.

Необичайната концепция се ражда в главата на Оксана Пашченко изцяло естествено. Тя обича да рисува деца, само че и любовта, майчинството, " тъй като в този момент преминавам през тези стадии от живота си ". Но вдъхновението си рускинята черпи от бременността си, прецизират от Today.

Ето и по какъв начин тъкмо си показва някои от най-известните анимационни принцеси.

Снежанка и принц Фердинанд

Пепеляшка и принц Чарминг

Тиана и принц Навин

Всъщност Оксана Пашченко рисува от дребна принцесите на Дисни. Явно дотам е привикнала и разигравала облиците им, че ги слага във всевъзможни други, разнообразни от тези на майки, обстановки.

Пашченко дава цялостна независимост на фантазията си и продължава да работи по тематиката. Така пресъздава принцесите и децата им на фона и на емблбематични модерни здания плюс впрочем препратки към минало, настояще и бъдеще.

Всичко е качила в профила си в Instagram за свободно разглеждане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР