Всички сме чували историята за Пепеляшка - едно обикновено момиче,

...
Всички сме чували историята за Пепеляшка - едно обикновено момиче,
Коментари Харесай

Джорджина Родригес - от продавачка до жената на най-известния футболист

Всички сме чували историята за Пепеляшка - едно нормално момиче, което изненадващо среща същински принц и животът ѝ се прекатурва. Съвременна версия на класическата приказка намира отражение в описа на Джорджина Родригес - дамата до световноизвестния футболист Кристиано Роналдо.

Миналата седмица тя имаше двоен мотив да почерпи - рожден ден и премиера на документалната поредност " Аз съм Джорджина ", в която споделя за прехода си от елементарна продавачка до дамата на най-известния футболист в света. Животът ѝ в този момент е фантазия за всяко момиче, само че тя споделя какъв брой некомфортно се е чувствала в някои моменти след запознанството си с мегазвездата. Бихме ѝ повярвали - представете си - един ден си продавачка в магазин, а на идващия си на корицата на всички списания...

Родена в Буенос Айрес, с татко аржентинец и майка испанка. Израснала е в североизточния испански град Хака. Занимава се с танци преди да се озове в Бристол, Англия. Първоначално стартира работа като домашна помощница в богато английско семейство, а по-късно работи като продавач-консултант в магазин на Gucci в Мадрид, където в действителност среща Роналдо.



" Аз съм Джорджина Родригес. Преди 5 години животът ми се промени. Пристигането ми в Мадрид беше извънредно. Разглеждах евтини жилища, които костваха към £250 $ на месец. Накрая се озовах в складово помещение. Беше ледено студено през зимата и горещо през лятото. Животът ми се промени в деня, в който срещнах Кристиано Роналдо ", споделя тя.

Джорджина е безусловно откровена и споделя по какъв начин заран е отивала с рейса на работа, а вечерта футболистът я взимал с кола за над милион евро. А когато отишла за първи път в имението на Роналдо, безусловно се изгубила. " От това да продавам първокласни движимости и скъпи облекла, стигнах до там да ги нося на аления килим ", прибавя още тя.

" Станах дамата до най-следвания мъж в света. Но за мен той е естествен мъж. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта сега животът ми е сбъдната фантазия. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се любувах на обичта на фамилията си. Всичко това ме е оформило като персона ", разкрива още Джорджина.



Звездната и една от най-коментираните двойки споделя, че е дружно от 2016-та година. Кристиано Роналдо е безапелационен, че е изцяло влюбен в нея. Аржентинският модел е непрекъснат източник на мощ и поддръжка за играча от " Манчестър Юнайтед " през последните няколко години и е забелязвана доста пъти да приветства португалската суперзвезда от трибуните, където и да играе той.



Жената до Роналдо има близо 30 милиона почитатели в Instagram, пътува по света с частен аероплан, посещава кино фестивали и лъскави празненства и живее в първокласна провинциална къща в Англия. Тя работи интензивно и непрекъснато се стреми да се развива - взе участие в снимането на фотосесии, като един от последните ѝ планове е рекламната акция за марката долни дрехи Yamamay.



Наскоро звездната двойка разгласи, че чака близнаци. Двамата имат и четиригодишна щерка - Алана Мартина. Джорджина отглежда и 5-годишните близнаци на Кристиано - Ева и Матео, и 11-годишния му наследник Кристиано Роналдо-младши.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР