Всички са чували за опасностите от бързите храни и майонезата,

...
Всички са чували за опасностите от бързите храни и майонезата,
Коментари Харесай

Английски учени посочиха най-опасните храни

Всички са чували за заплахите от бързите храни и майонезата, само че по-голямата част от хората не престават да употребяват такава храна.

1. Чипс
 Често срещани заблуди по отношение на калориите Често срещани заблуди по отношение на калориите
Съдържанието на калории в храната е посочено на всеки етикет, само че не всеки знае какво значи това. Например, когато се показва енергий...

Един от най-вредните хранителни артикули е чипсът. Съвременната рецепта е изцяло друга от истинската, в която с изключение на картофи, сол и олио не е имало нищо. Сега процесът на произвеждане на чипс включва потреблението на голямо количество мазнини, нишесте, всевъзможни добавки и нездравословни консерванти. Най-лошото е, че в по този начин наречените картофени чипсове няма картофи.

2. Пържени картофки

За благополучие, пържените картофи, обичани от мнозина, се вършат от същински картофи, само че има едно „ само че “ - това е артикул на генното инженерство. Градинарите отглеждат големи, равномерни, гладки картофи за бързо и елементарно разчистване. Почти невероятно е да се възпроизведе усетът на пържени картофи вкъщи, тъй като зад приготвянето на този картоф има доста процеси. Като начало се нарязва и подготвя на пара за свежо покритие и мека текстура от вътрешната страна. След това те се замразяват и транспортират до заведенията за бързо хранене. Пържените картофи се пържат в особено създадена дълбокомаслена примес, която включва добре познатите палмови и кокосови масла. 

3. Бургери и хот-дог

Коренът на злото, с изключение на нездравословното преправяне в канцерогенните масла, се свързва с основния воин - месото. Хамбургерите би трябвало незабавно да нахранят милиони гладни, тъй че за промишлени цели добитъкът, птиците и рибите се хранят със специфични фуражи. Тези „ чудо-зърнени храни “ са цялостни със стероиди и хормони, тъй че животните порастват скокообразно. Последицата са непрекъснати болести на добитъка и птиците, които се отстраняват с антибиотици.
 Как да си създадем пиле с нектарини? Как да си създадем пиле с нектарини?
Нека забележим по какъв начин може да си създадем едно вкусно пиле с нектарини. Рецептата е много лесна, а се получава доста прелестно ядене.  Про...

4. Колбаси и консерви

Всъщност в саламите с изключение на всички изброени нагоре химикали се употребява не месото в чистата му форма, а свинската кожа, мазнините, хрущялите, вътрешностите и месото.

Добре е, в случай че всички тези елементи са пресни и в един вид, а не смесени с продуктите с изминал период на валидност. И какво, салами с изминал период на валидност и салами би трябвало да се сложат някъде, а не да се изхвърлят. Също по този начин производителите прибавят соя под формата на концентрат, оцветители, антиоксиданти, сгъстители и доста други добавки, които е мъчно да се изброят. Обикновено съставите на всички салами са сходни, те се отличават единствено с ароматизиращи прахове - колбас, балик, шунка. Пушените артикули като цяло са обособен диалог. В днешно време в производството рядко някой употребява същинска пушилня, нормално се употребява течен пушек - извънредно нездравословен канцероген.

5. Полуготови спагети и пюре

Изсипете наличието на торбичката, прибавете подправката, напълнете я с гореща вода и имате закуска, обяд и вечеря за 5 минути. Освен това, с ароматите на скариди, варено свинско, пилешко или гъби - в действителност, за какво да плащате повече. Не италиански тестени произведения или фетучини, само че бързи, евтини и годни за консумация. Всъщност получаваме горещо решение на половината от периодическата таблица. Честно казано, в самата юфка или картофено пюре няма нищо незаконно, само че и изгода няма. Опасността е съсредоточена в подправките и сосовете, които идват с пастата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР