Всички пострадали са в тежко състояние, съобщи пред медиите директорът

...
Всички пострадали са в тежко състояние, съобщи пред медиите директорът
Коментари Харесай

Лекарите се борят за живота на пострадалите край Скравена, сред тях две деца

Всички потърпевши са в тежко положение, заяви пред медиите шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров, който даде информация за положението на тримата пациенти, признати за лекуване в незабавната болница след тежкия пътен случай нощес край Скравена. Сред тях има и две деца на 13 и 14 години.

При злополуката цистерна и джип се сблъскаха челно, а общо седем души бяха ранени.

Другите четирима потърпевши - жена и двама мъже, са признати за лекуване в УМБАЛ " Света Анна ".

В " Пирогов " са настанени двете потърпевши деца, на 13 и 14 години, както и възрастен мъж, който е в доста тежко положение, с политравма и интубиран. По думите на шефа на " Пирогов " раненият доктор е претърпял две интервенции през нощта, а лекарите поставят старания да спасят живота му.

От двете деца едното е в относително по-леко положение и не е интубирано, макар че има черепно-мозъчна контузия, добави шефът на незабавната болница.

Другото дете обаче е на апаратна вентилация. От всички потърпевши единствено едното дете е отвън заплаха за живота, заключи доктор Димитров.

Четирима други, от които трима мъже и жена, са откарани в болничното заведение " Св. Анна ". Към момента няма информация за тяхното положение, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР