Всички пътища на територията на област Стара Загора, които бяха

...
Всички пътища на територията на област Стара Загора, които бяха
Коментари Харесай

Възстановиха движението по Тракия и Прохода на републиката след блокадите

Всички пътища на територията на област Стара Загора, които бяха затворени заради митингите на енергетиците, към този момент са отворени за придвижване.

Възстановено е прекосяването през автомагистрала " Тракия ", както и по път II-55 през Прохода на Републиката и по път I-6 Сливен - Казанлък в региона на Гурково.



Това се случва, откакто на 14-ия ден блокадите на основни точки за придвижване в област Стара Загора бяха прекъснати. Причината за прекъсването на придвижването беше митинг на миньори и енергетици в отбрана на опазване на българската енергетика.

" Ние не отстъпваме, ние просто се отдръпваме от блокадите и продължаваме с следващи дейности, с които мислим, че могат да се реализиран нашите претенции. Няма да се откажем, продължаваме да търсим поддръжката от целия български народ и ще продължим до край ", сподели пред публицисти през вчерашния ден синдикалният водач от КТ Подкрепа в Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " Бисер Бинев.

Той акцентира, че протестиращите се " отдръпват от всички автомагистрали и пътища, тъй като не желаеме повече да сътворяваме стеснение на нашите съграждани и сънародници ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР