Всички партии от коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България са

...
Всички партии от коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България са
Коментари Харесай

ПП-ДБ потвърдиха: Без подкрепа за правителство с мандат или участие на ГЕРБ

Всички партии от обединението „ Продължаваме Промяната - Демократична България ” са взели решение, че тя няма да поддържа държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ. Това разяснява Асен Василев на брифинг на обединението ПП-ДБ.
„ Нашето решение, че няма да подкрепим ГЕРБ с първия мандат е на база полезности. Българските жители би трябвало да са сигурни, че когато гласоподават за нас, това, което обещаваме - ще го съблюдаваме. Обединихме се, че ще работим по политики с всички партии ”, добави Кирил Петков.
Петков добави, че в случай че от ГЕРБ не съумеят да съберат поддръжка за първия мандат, от ПП-ДБ ще предложат състав на кабинет с втората директория.
Председателят на ДСБ Атанас Атанасов разгласи, че решението на Националното управление на партията е, че не могат да поддържат държавно управление, „ кадрувано от Бойко Борисов ”. И добави: „ Ние сме коалиция на политически партии. Не сме орган за реабилитация или прошка ”.
Съпредседателят на „ Демократична България ” Христо Иванов удостовери общата позиция на коалиция за първия мандат. „ Обединението ни има капацитет ”, разясни той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР