Всички очакваме с нетърпение срещите с публиката. Това сподели пред

...
Всички очакваме с нетърпение срещите с публиката. Това сподели пред
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: Само партия не съм правил, но имам готово име за нея

" Всички чакаме с неспокойствие срещите с публиката ". Това показа пред БНР Стефан Вълдобрев, специфичен посетител в предаването " Преди всички ". 

На 5 юни от 19 ч. в зала 1 на НДК в границите на " Киномания " той ще опише за музиката и функциите си в киното в  " Моята пристрастеност към киното ".

" В актьорството пристрастеността ми е киното,  станах артист поради киното  - това беше първичният подтик и моето ентусиазъм. Вътрешно се усещам доста мощен като артист и мисля, че има доста какво да кажа в този миг.... Тази вечер (на 5 юни в НДК - б.р.) ще бъде сборна от доста изкуства - и на екрана ще се прожектира, и аз ще бъда с китарата и ще изсвирвам, и ще почета от книгата, и ще си приказвам с сътрудниците, които ще бъдат посетители на сцената ", описа артистът и музикант.

 Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени

" Само партия не съм правил, само че имам готово име за нея - Политическа партия " По-полека " , сподели с наяве възприятие за комизъм Стефан Вълдобрев и добави, че когато човек е отдаден на творчество и изкуство, той е напълно предан на това:

" Ако в един миг спрат музите да идват, човек се изчерпва и стартира да си търси други пътища. Надявам се да не се стига до подобен миг ".

Лятото идва с нови прояви

" Цяло лято ще продължа с представянето на " Книга за песните " из цяла България, показа музикантът и добави, че с  " Обичайните обвинени " приготвят нов албум.

Националното им турне ще стартира в Пловдив на 1 юли, на Летния спектакъл.

Интервюто на Ирина Недева със Стефан Вълдобрев в предаването " Преди всички " можете да чуете от звуковия файл. 

 Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР