Всички обири на инкасо автомобили в последните години у нас

...
Всички обири на инкасо автомобили в последните години у нас
Коментари Харесай

Експерт по сигурност: Всички обири на инкасо коли са по един модел, очевидно работи

Всички кражби на инкасо коли в последните години у нас са правени като под индиго, когато нещо работи, за какво да го променяш, това разяснява специалистът по сигурност проф. Калин Гайдаров по Българска национална телевизия. Според него полицията би трябвало да е по-активна в работата по сходни закононарушения, които по принцип остават неразкрити.

Според него има възстановяване на работата на екипите, които охраняват инкасото. Това съгласно професора е повода един от тях да е прострелян при последния случай, защото евентуално е оказал опозиция.

Според Калин Гайдаров полицията не прави задоволително за попречване на обирите. “Липсва предварителна защита, има единствено следващи дейности. Трябва да се прониква в незаконните групи. България е дребна страна, престъпният контингент няма толкоз богати досиета ”, разяснява някогашния началник на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

Проф. Гайдаров сподели също, че от полицията към този момент са давали данни, че знаят кои са проведените банди в другите райони, които могат да извършат сходни закононарушения. Според него обаче е необяснимо, за какво все пак обирите на инкасо коли остават неразкрити.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР