Всички обичаме лошите момчета, които ни издигат в небесата, обсипват

...
Всички обичаме лошите момчета, които ни издигат в небесата, обсипват
Коментари Харесай

11 знака, че излизате с истински мъж, а не с плейбой

Всички обичаме неприятните момчета, които ни издигат в небесата, обсипват ни с похвали и са обаятелни като тлеещият огън в камината. Но също като него, те парят и оставят белези за дълго.

Често този вид мъже са плейбои, които обичат да се потвърждават пред колкото може повече дами и лъжат също толкоз красиво, колкото са и самите те. Как обаче да се уверим, че идната ни тръпка не спада към тази категория мачовци, а е същински мъж, който не се опасява да каже истината и по едно и също време с това е същински благородник, умеещ да пощади страстите ни? Разберете тук:

Неговата история е прилична
Той може и да е имал доста приятелки преди, само че това би било добре в случай че аргументите са допустими. Ако е бил неприятен с всички тях и по един или различен метод ги е наранявал, стойте надалеч от него.

Прави най-хубавото
Двойките постоянно настояват, че не биха се наранили един различен, до момента в който не пристигна моментът, в който това се случи. И тогава всички страсти избухват. Но помнете, същинският мъж в никакъв случай няма да накърни достолепието ви с думи, нито ще прояви неучтивост по отношение на вас. Той ще управлява нервите си и ще се постарае в никакъв случай да не повтори грешките си.

Оценява коя сте
Разбира се, че всяка една жена обича да носи страхотни рокли, да поставя високи токчета и грим. Истинският мъж харесва тази визия, само че той ще ви оцени и ще ви обича, даже рано заран, когато сте без капка макиаж, с рошава коса и остарялата тениска. Защото той не желае да бъде с някоя друга, а с вас.

 vrazki 1

Не се оправдава
И двамата сте заети, само че той постоянно ще подреди по този начин натоварената си стратегия, че да му остане време и за вас и да ви обсипе с нужното внимание. Той знае, че една жена не би трябвало да се приема за даденост.

Раздава се
Той постоянно е подготвен да ви помогне, ще почита вашите усеща, в никакъв случай няма да ви кара да ревнувате или да се чувствате разтревожени. Връзката ви е освен на физическо равнище, само че е и прочувствена.

Обича странностите ви
Каквото и да вършите, той ще го одобри изцяло. Защото в случай че ви обича същински, ще одобри и вашите дребни странности, без значение дали те са свързани с външния ви тип или с заниманията ви.

Знае по какъв начин да се оправя с настроенията ви
Много мъже недоумяват оня тежък интервал от месеца за всяка жена, когато е в цикъл и бушуват всички хормони в тялото й. Истинският мъж обаче ще знае по какъв начин да се оправи с измененията в настроението и със напрежението, тъй като знае, че това е нещо естествено. Той постоянно ще бъде до вас, с цел да ви утеши.

Контролира настроенията си
Целият ден може да е бил изпълнен с доста проблеми и борби на бизнес полето, само че същинският мъж ще знае по какъв начин да се оправи със обстановката и ще оправи настроението си до края на деня, когато ще се отдаде на хубавите страсти с вас.

 vrazki 2

Наслаждава се на всеки миг
Независимо дали желаете да се забавлявате или да спите през цялата дъждовна събота, той ще е идеалната компания и за двете. Защото вашият човек просто ще знае по какъв начин да се приспособява към обстановката и да се наслаждения на всеки миг.

Проявява креативност в любовта
Дали сте дружно от месец или от години, той постоянно ще откри метод да изрази обичта си. Истинският мъж ще ви изненада с кафе в леглото, когато сте изморени, ще направи плейлиста с обичаните ви части, с цел да си спомняте за него, когато сте в колата и ще ви кара да се чувствате специфична всеки ден.

Знае смисъла на връзката
Всеки път, когато сте надалеч, той ще ви изпрати известие във Фейсбук или на телефона, с цел да ви покаже своята любов, или пък ще ви остави саморъчно написано писмо, когато е в командировка. А когато се върне, ще желае да знае по какъв начин сте и какво се е случило с вас през миналите дни. Защото той знае същинското значение на връзката.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР