Всички нови български попълнения на Хебър бяха картотекирани в ЗС

...
Всички нови български попълнения на Хебър бяха картотекирани в ЗС
Коментари Харесай

Хебър уреди с картотеки 8 от новите

Всички нови български попълнения на Хебър бяха картотекирани в ЗС на БФС и ще бъдат разполагаем на треньорския щаб за старта на пролетния полусезон, който стартира на следващия ден с домакинство на пазарджиклии против Балкан(Ботевград).

Състезателни карти за Хебър към този момент имат  Мартин Сечков, Иван Иванов, Кирил Георгиев, Димитър Илиев, Руслан Иванов, Димитър Тошкин, Серафим Михайлов и Димитър Пангев.

Дошлият на проби през предходната седмица нападател от Пловдив Станислав Димитров, който получи малко минути в контролата с Оборище ще продължи да тренира още известно време с Хебър преди да се реши дали да остане.

На „ стендбай ” към този момент остава и колумбиецът Матео Нието, който пък има проблем с работната карта и по тази причина не може да бъде картотекиран.

За мача с Балкан осъдени в Хебър са Васил Геров и Димитър Мичков. Петър Дебърлиев е с травма и твърдо отпада от групата за първия мач. След късен фитнес тест ще стане ясно и дали измежду 18-те могат да попаднат Цветелин Тонев и Ангел Лачов.

Срещата на Хебър с Балкан стартира в събота от 14 часа на стадион „ Георги Бенковски ” и ще бъде първата публична за двата тима след 3-месечната зимна пауза.   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР