Всички коментират връзката на Кание уест и Бианка Ченсори, но

...
Всички коментират връзката на Кание уест и Бианка Ченсори, но
Коментари Харесай

Бащата на Бианка - бивш затворник, който ще търси сметка на Кание

Всички разясняват връзката на Кание уест и Бианка Ченсори, само че разбираемо най-притеснени от протичащото се са нейните родители. Наскоро стана ясно, че те в никакъв случай не са подкрепяли връзката й с рапъра, а в последно време безусловно не могат да познаят щерка си, която напълно промени визията си, откогато е госпожа Уест.
 Защо Кание Уест разгласява голи фотоси на Бианка Ченсори
Защо Кание разгласява голи фотоси на Бианка

Говори рапърът

Безспорно най-притеснително от всичко е постоянното появяване на Бианка Ченсори на обществени места съвсем без облекла. Освен че е много недопустимо за мнозина, в някои случаи това е и в прорез с локалните закони. Като да вземем за пример тази седмица тя се появи в Париж единствено по черен чорапогащник в Париж, а под него не носеше долни дрехи.

Тези провокации сигурно се харесват на Кание, само че не и на различен значим мъж в живота на архитектката - нейния татко. Според източници, представени от Daily Mail, той е поискал в най-скоро време да се срещне очи в очи със своя шурей и да си поговорят за отношението му към неговата щерка, което съгласно него е изцяло недопустимо. Или както самият той споделя - " разхожда я като трофей ".

Bianca Censori's father wants to have a one on one talk with Kanye West over fears the rapper is pushing his daughter away from her family and turning her into a piece of garbage.
— X Viral News (@XViralNews7)
На този стадий знаем малко за фамилията на Бианка Ченсори. Майка й Александра и татко й Лео избират да заставам надалеч от медийното внимание, само че пък са мощно обезпокоени за детето си. Оказва се, че таткото на госпожа Уест има забавно правосъдно минало и е бил в пандиза за владеене на опиати. Също по този начин е брат на прочут в предишното разбойник от Мелбърн. През годините името му е забърквано и с противозаконни хазартни игри.

Преди няколко месеца стана ясно, че Лео дефинира Кание Уест като " положително момче ", почита неговите триумфи и това, че макар ексцентричността му, си проличава, че се грижи за сигурността на щерка му. Но в последно време скандалните прояви много зачестиха и очевидно той е трансформирал мнението си за известния си шурей.
 Бианка Ченсори и връзката й с Кание Уест - какво мислят родителите й
Бианка е захласната от Кание - какво мислят родителите й за връзката им

Напълно предстояща реакция

Източниците настояват още, че бащата на Бианка Ченсори желае да попита нейния брачен партньор по какъв начин би се почувствал, в случай че някой мъж се държи с дъщерите му по този начин, както той с неговата. И е сигурен, че рапърът в никакъв случай не би разрешил девойките му да се разхождат по този метод по улиците. Затова и счита за редно да отбрани достойнството на своето.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР