Всички искаме да имаме любящ и грижовен партньор до себе

...
Всички искаме да имаме любящ и грижовен партньор до себе
Коментари Харесай

Как да се превърнете в магнит за вашата любима

Всички желаеме да имаме любящ и грижлив сътрудник до себе си. Понякога си споделяме, ех, в случай че можеше най-малко мъничко нещо да успеем да променим в обичания, щеше да е друго! Но, уви, истината е, че не можете да измененията другия човек, можете да измененията само себе си. Което, в действителност, е също една доста добра алтернатива, освен това изцяло действителна за осъществяване.

Така че, в случай че сте подготвени, да стартираме.

Как да се превърнете в най-хубавия мъж за вашата обичана?

Първото и най-важно изискване е да разговаряте с нея. Попитайте половинката си какво можете да извършите нея, тъй че да се почувства специфична и обичана. След това я слушайте деликатно и запомнете всичко, което споделя.

Минаваме към идващите стъпки.

Започнете да полагате старания

Както множеството неща, подобряването на връзката изисква известни старания. Хубавата вест е, че множеството дами ще оценят и най-малките старания на колегата си. Ето едно просто упражнение, което можете да опитате идващия път, когато се примерете вкъщи. Още с влизането вижте какво не е наред във връзка с реда и изненадайте половинката си като го свършите. Тя безусловно ще забележи смяната и ще остане очарована от това, което сте създали. Така ще разбере, че я цените и обичате.

Редовна непосредственост и допиране

Търсете допустимо най-вече благоприятни условия да докосвате половинката си, само че не по метод, който подхожда за заниманията ви в леглото. Този вид допиране е мълчешком утвърждение за нея като персона и тя ще се радва, че го вършиме. Например, когато минавате около нея в жилището, просто я хванете и леко я притеснете в преградка. Погалете лицето й, косата, поставете ръка върху долната част на гърба й й прошепнете нещо нежно в ухото. Всичко това са прелестни прояви на любов, които няма да ви затруднят кой знае какъв брой, а ще имат невероятен резултат.

Те са бързи, само че значими признаци на вашата обвързаност и обич. По този метод й изпращате любовни известия и й разкривате какъв шанс сте изкарали, че сте с нея.

Ежедневните целувки са жизненоважни във връзката

Никога не влизайте и не излизайте от къщата, без да целунете обичаната по бузата или главата. Когато двама души реализират контакт кожа до кожа, те освобождават мощния хормон окситоцин, което кара вас и нея да се чувствате по-малко уплашени и по-привързани един към различен.

Просто са нужни няколко минути от времето ви всеки ден, с цел да се възползвате от големите изгоди от целувката. Една целувка заран, когато тръгвате за работа. Една целувка вечер, когато се приберете вкъщи. И целувка преди лягане. Само три целувки, а способстват толкоз доста за изразяването на обич и непосредственост.

Комплиментите способстват доста за подобряването на връзките

Всички знаем какъв брой е хубаво да чуем нещо хубаво за себе си от индивида, на който държим. Дори и единствено една блага дума от негова страна е равна на милиони други похвали, изказани от хора, към които нямаме никакво отношение. Тези простички, откровено изказани думи могат да се трансфорат в нещото, което ще оправи деня на вашата обичана. Няма значение какво ще похвалите в нея, значимото е тя да усеща, че я цените във всеки един миг. Това ще ви се върне многократно.

Тук е мястото да споменем и за обществените похвали. Тези, които й вършиме пред другите. Това е също доста значимо, тъй като ще подчертае вашата ангажираност. Това ще я накара да се усеща в сигурност и още по-комфортно с вас.

Позитивно и положително въодушевление

Смейте се от ден на ден дружно. Опитайте да се да шегувате допустимо най-често, тъй като смеенето на нещо дружно е отлично средство за тонизиране и релаксация и за двама ви. Нека не забравяме, че проблемите във връзките стартират точно тогава, когато брачният партньор и брачната половинка към този момент не могат да се смеят дружно и просто са спрели да се почитат.

Редовна фамилиарност

Именно тя е ключът към дългата и сполучлива връзка. Според специалистите, дамите са по-склонни да вършат обич с половинката, в случай че преди този момент са били подкрепени в домакинската работа, да вземем за пример. Пробвайте, след това ще видите, че в спалнята ще ви чака нещо особено, единствено за вас.

Изпробвайте първоначално единствено няколко от горните препоръки, най-вече тези, с които мислите, че ще се справите с лекост. Промяната няма по какъв начин да стане внезапно, само че в случай че работите над връзката си и не се отказвате,  много скоро вие ще забележите, че сте се трансформирали в магнит за вашата обичана.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР