Всички членове на борда на директорите на Ювентус изненадващо подадоха

...
Всички членове на борда на директорите на Ювентус изненадващо подадоха
Коментари Харесай

Шок в Ювентус! Аниели и целият борд на директорите подадоха оставки

Всички членове на борда на шефовете на Ювентус изненадващо подадоха оставки, оповестяват множеството огромни медии на Апенините, измежду които " Гадзета дело Спорт ", " Скай Италия ", " Раи ", " Гол " и други Това включва президента Андреа Аниели, дясната му ръка Павел Недвед, изпълнителният шеф Маурицио Аривабене, както и Лоранс Деброа, Масимо Дела Раджионе, Катрин Финк, Даниела Марилунго, Франческо Ронкалио, Джорджо Такиа и Сузане Хейууд. новината към момента не е публично доказана от клуба, само че по всичко проличава, че е реалност.

Причината за тези оставки е неприятното финансово положение на клуба за миналата година. " Бианконерите " записаха рекордни загуби в размер на 254,3 милиона евро и събранието на акционерите, което трябваше да се организира на 23 ноември бе отсрочено за 27 декември. Освен това и в спортно-техническо отношение ситуацията не е цветущо, като тимът не се показва на равнище от началото на акцията, а максимален неуспех бе отпадането още в групите на Шампионската лига.

Твърди се, че персонално притежателя на клуба Джон Елкан ще избере новият ръб на шефовете. Както е известно той е президент на компанията Ексор, която има притежава торинския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР