Всеки в Игри на волята сезон 5 припозна в лицето

...
Всеки в Игри на волята сезон 5 припозна в лицето
Коментари Харесай

Тежко нарушение: стратегията на Виолета от Игри на волята се обърна срещу нея

Всеки в " Игри на волята " сезон 5 припозна в лицето на бизнесдамата Виолета Стайкова добър пълководец и мощен състезател. Дори и враговете ѝ в предаването признават качествата ѝ. Е, оказа се, че даже и най-хубавите стратези могат да стъпят изкривено, когато решат да престъпят разпоредбите. 

След нерегламентираното потребление на телефон от спортистката Албена Ситнилска и криенето на храна на Дивата река и в Стопанството от останалите прегладнели участници, на Вили се отреди достойнството да извърши третия огромен гаф в тазгодишния сезон на " Игри на волята ".

48-годишната дама с изострен език и мощен хъс за победа се изправи челно против водещата Ралица Паскалева на последния номинационен съвет на племето на Гладиаторите. Тя не беше по никакъв начин удовлетворена от това, че се съгласно нея се пробват да я изкарат пакостник. 
                             

След къса замяна на остри реплики с Виолета водещата заяви, че в племето е осъществено съществено нарушаване и пусна на Гладиаторите клип, на който се вижда по какъв начин Виолета дава загадка информация на своята щерка Денислава от вражеското племе на Старейшините, че Цвети е номинирана от Гладиаторите на техния първи родов съвет за седмицата и ще бъде изпратена на елиминационна борба.

Нарушението на Вили се случва в миг, в който човек от техническия екип на предаването приготвя двете племена за борба и участниците не подозират, че операторите не престават да ги снимат.

„ Надявам се да разберете, че взаимни отстъпки няма и не може да има. Едно от най-важните качества в „ Игри на волята “ е честността. Знаете какъв брой строги можем да бъдем към тези, които погазват разпоредбите. Знаете, че е строго неразрешено предаването на информация сред племената. Това деяние не може да остане без следствие. Компромис няма и не може да има “, оповести Ралица Паскалева.
                             

В този случай решението за наказване беше служебна номинация за Виолета, която в днешния петъчен епизод ще се изправи в елиминационна борба за оставане в предаването против своя най-омразен участник в тима на Гладиаторите - Цвети.

Подобни дейности от страна на Вили демонстрират, че тя е подготвена на всичко за успеха и за това да прегази който би трябвало по пътя си към нея. Бизнесдамата с американско поданство нееднократно е заявявала, че желае да в профил Цвети от играта откакто шампионката по калистеника отхвърли да се включи в нейната коалиция и заяви за проектите ѝ пред Крум и Калоян.

Със сигурност ще станем очевидци на епична елиминационна борба в днешния епизод, защото и двете дами имат да разчистват сметки и са мощно стимулирани да се изправят една против друга. 
                             

Ако Цвети победи, тя ще се завърне в Резиденцията с възобновено самочувствие, а нейната коалиция още веднъж ще има големи шансове за доминация. Ако Виолета победи, обединението на Крум и Калоян ще бъде сломена, само че не се знае какви ще бъдат позициите на самата Виолета в племето. 

След като видяха видеото с нарушаването на разпоредбите, Рълев и Крум от Гладиаторите нападнаха Виолета за изнесената информация. След стореното от нея има късмет Вили да се трансформира в човек, на който не може да се има доверие даже в личната ѝ коалиция. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР