Всеки се е сблъсквал отблизо с клечки за зъби. Тези

...
Всеки се е сблъсквал отблизо с клечки за зъби. Тези
Коментари Харесай

5 приложения на клечките за зъби, които ще ви УДИВЯТ

Всеки се е сблъсквал от близко с клечки за зъби. Тези фини и деликатни дървени пръчици, събрани на едно място в кутийка, правят чудесна работа при разчистване на зъбите. Те обаче имат и куп други приложения, за които ни минимум подозирате и които сме сигурни, че ще ви удивят.
Ето ги и тях:
1. Когато не желаете наличието в тенджерата да кипне
Знаете ли, че точно клечките за зъби могат да предпазят котлоните от съществено замърсяване и редом с това да ви спестят не малко време, прекарано в почистване? Как се случва това ли? Ако сте затворили компактно капака на тенджерата, вие не позволявате на парата да излиза. В един миг яденето кипва и всичко към съда бива залято с него.
За да избегнете сходни неприятности, съветваме ви да поставите съчка за зъби сред капака и отвора на тенджерата. По този метод позволявате на парата да излиза на тънка струйка и всичко ще бъде наред.
2. При отваряне на сосове
Звучи необичайно, само че напълно не е. Знаете, че множеството производители на сосове държат на това отворът на бутилката да е затрупан с парче фолио. Когато го разкъсате и премахнете напълно, вие рискувате при прилагане на наличието да разлеете по-голямо количество, в сравнение с е належащо.
Използвайте съчка за зъби, благодарение на която да извършите няколко дребни дупчици по самото фолио, играещо ролята на предпазител. Така дозата ще бъде изцяло премерена.
3. Почистване на клавиатура и клавиши на телефона
Знаете, че клавиатурата е едно от тези неща, които лишават най-вече време при разчистване. Мястото към клавишите постоянно бива потънало в прахообразни частици. Чудете се по какъв начин да отстраните парченцата от храна или други частици, попаднали там? Имаме предложение за вас.
 Ето по какъв начин се лекува рецесията на междинната възраст Ето по какъв начин се лекува рецесията на междинната възраст
Неудовлетворен от живота надзирател от китайския град Чанчун решил да напусне работа, като гледал видеа за художници, които основават невероя...

Вземете съчка за зъби и деликатно ги избутайте от прорезите сред клавишите. Ще ви отнеме секунди да свършите това, а най-после вашата клавиатура ще е идеално чиста.
4. Когато палим доста свещи
Още едно ужасно приложение на дребните и сякаш безлични клечки за зъби, които не зачитаме изключително. Представете си, че вашето дете навършва своите 15 години. Какво се случва, в случай че желаете с съчка кибрит или запалка да запалите всяка една свещ? Разбира се, че може да изгорите пръстите си.
Запалете съчка за зъби и благодарение на нея разпръснете огъня. Елиминирате изцяло риска от изгаряния!
 Ако спите с лук на стъпалата, ще се случи ЧУДО Ако спите с лук на стъпалата, ще се случи ЧУДО
Свикнали сте да употребявате лука в кухнята, само че знаете ли, че този зарзават от епохи се употребява при приготвянето на редица домашни леко...

5. При боядисване
Когато освежаваме дома си, осъзнаваме, че има и такива места, до които четката няма по какъв начин да доближи. Всеки обаче желае крайният резултат да е съвършен. Какво ви предлагаме да извършите в този случай?
Потопете съчка за зъби в боята и с нейна помощ маскирайте местата, които са останали непокътнати от цветните багри.
Използвайте клечките за зъби по предопределение, само че не забравяйте и за останалите им приложения, които биха улеснили доста живота ви!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР