Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите

...
Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите
Коментари Харесай

Задължително направете това преди да пуснете парното в колата

Всеки път, когато се качите във вашия автомобил и запалите неговия мотор, вие застрашавате освен своето здраве, само че и това на близките. Паркирането на кола със затворени прозорци в горист регион може да докара до струпване на бензен в съответствие сред 400-800 мг. Ако автомобилът се намира на слънчево място, бензенът може да увеличи своите стойности и те да доближат до 2000-4000 мг., което е близо 40 пъти повече от допустимото.

Несъзнателното поемане на бензен при затворени прозорци на колата оказва неподходящо влияние върху здравето на бъбреците, черния дроб и костите. В управленията за приложимост на автомобила се удостоверява нуждата от отваряне на прозорците, директно преди включването на климатичната система. Въпреки това не се изясняват съответните аргументи за реализиране на тази активност, с изключение на изгодите за колата.
Не можете да проветрите кухнята? Направете това и миризмата на гозба ще изчезне
Знаете ли, че благодарение на ориз можете да си извършите свръхестествен освежител за стая, който като се изключи че е изцяло естествен, може да издър...

Проучванията за странични резултати откриват, че преди началото на процесите за изстудяване на въздуха, вентилационната и охладителна система отделят топлота, примесена с бензен, отрова, която предизвиква разнообразни болести. Затова, когато се качите във вашия автомобил, без значение дали усещате мирис от нагрята пластмаса, е нужно да отворите необятно прозорците на транспортното средство за няколко минути, след което да включите климатичната система.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР