Всеки от нас има ангел-пазител. Независимо дали вярваме или не

...
Всеки от нас има ангел-пазител. Независимо дали вярваме или не
Коментари Харесай

6 знака, които ангелите – пазители ни дават. Не ги подминавайте

Всеки от нас има ангел-пазител. Независимо дали имаме вяра или не в това, още в най-древните трудове се срещат разкази за знаците, които пазителите ни дават, с цел да ни предпазят от заболявания и неприятности. Днес окултистите ги обобщават с шест. С тях пазителите ни оказват помощ, когато всички други порти са затворени пред нас. Те вървят един до друг с нас по пътя към духовно ни събуждане. И употребяват всичко в близост, с цел да изпращат предупредителни знаци, с които ни защищават.

Ето шестте благ знака, показани от уеб страницата „ Новото знание ”

Може да сте на път към работата си, когато колата ви внезапно се поврежда и стопира. Първоначално вие ще реагирате за неприятния шанс, който имате.

Но скоро ще осъзнаете, че по този начин е било писано. Тази обстановка е предопределена да ви защищити от нещо, което би ви огорчило доста повече.

Често пъти няма да видите позитивното в това да изгубите за малко време някаква ваша движимост ключове или портфейл.

Но когато осъзнаете, че лекото забавяне, което следва ви е предпазило от ужасяващо стичане на събитията ще бъдете признателни на вашия ангел страж.

Интуицията може да наподобява като нещо зараждащо се вътре в нас, само че това може да е още по-силно възприятие при другарство с ангели.

Често пъти ангелите дават знак през нашата вътрешен глас. Всичко зависи от силата на духовната връзка сред човек и божия делегат.

Да се научим да слушаме интуицията значи от време на време да останем живи.

Нашите ангели пазители най-често споделят посредством сънищата. Ако видите нещо в съня си, което е явен знак за внимание се замислете. Такива сънища са необикновени е добре да осъзнаете, че това може да е сигнал за наближаваща заплаха.

Ако от време на време чувате глас без да има никой към вас, не се опасявайте. Лудостта е надалеч от сходна обстановка.

Просто се вслушайте се във вътрешния си глас. Той може би ви предизвестява и защищава от някаква сериозна опасност.

Понякога могат да ни застигнат дребни заболявания, предопределени да отклонят човек от пътя посипан с рискове. Те са краткотрайни и никога със съществени последствия за хората.

Това са просто знаци за дребна отмора, която не сте си дали. Сега се замислете и се запитайте почтено. Колко знаци сте получили от ангелите, бдящи над вас?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР