Всеки от нас е изпробвал различни техники за отслабване, но

...
Всеки от нас е изпробвал различни техники за отслабване, но
Коментари Харесай

9 техники за отслабване, които наистина работят

Всеки от нас е тествал разнообразни техники за намаляване, само че доста от тях се оказват несполучливи или реализират резултати, само че напълно за малко. Затова и през днешния ден ви представяме 9 изпитани метода, с които ще свалим непотребните килограми трайно.

Всеки, който е на диета и е тествал всевъзможни типове ограничаващи режими, знае, че едно от главните неща, които работят, са дребните стъпки, които ви водят към огромната цел, пишат от actualno.com. А внасянето на някои нови здравословни хитрини оказва помощ в пътя към понижаване на тежестта още по-бързо. Вижте още техники за намаляване, които ще ви подтикват:

Хапвайте ленено семе
Фибрите ви карат да се чувствате сити по-дълго време, а лененото брашно е една от тези храни, за които надали се сещате, само че оказва помощ за внасянето на фибри в храната ви. Поръсете го в кисело мляко, зърнени храни, овесени ядки, дресинг за салата, супи или печива.

Яжте дъгата
Хранете се освен със стомаха, само че и с очите. Чиния, цялостна с цветовете на дъгата, ви кара да се почувствате по-щастливи и по-удовлетворени.

Плащайте си за всеки кг
Сложете празен буркан на място, което виждате няколко пъти всеки ден. Всеки път, когато упражнявате, слагайте пари в бурканчето – левче за постоянни тренировки, 5 лева за по-дълги, пешеходен туризъм или надпревари. След като подготвителният буркан е цялостен, излезте и си купете нещо, което да възнаградите вашите старания (по здравословен метод, схваща се).

Яжте повече
Разбира се, това звучи неуместно, в случай че се пробвате да отслабнете, само че изследванията демонстрират, че в случай че ядете по-често – по-малки хранения и закуски пет до шест пъти дневно, вместо три огромни ястия – това може да ви помогне да отслабнете по-бързо. Това е обвързвано с повишение на метаболизма, което значи повече изгорени калории дневно.

Добавете грейпфрут към водата
Нарежете няколко части грейпфрут и изцедете сока във водата (топла или студена) или поставете няколко тънки резена в чашата си. Докато самата вода от грейпфрута не е вълшебен балсам за загуба на тегло, плодът е метод да добавите жив усет към нея. Грейпфрут се смята също по този начин за храна, която изгаря мазнините, която може да форсира вашия метаболизъм и да понижи глада.

Направете си мотивационен буркан
Вземете дребен буркан, изрежете 20 листа хартия и запишете къси хрумвания за едно упражнение, които лишават към минута. Дръжте го в спалнята и незабавно щом станете от леглото, изтеглете едно листче. Направете упражнението, а в случай че се вдъхновите, изтеглете друго.

Подгответе си храна за седмицата
Независимо дали става дума за кутии за обяд, голяма тенджера със чорба за вечеря, огромна партида пълнозърнести закуски, отделете един-два часа, които ще ви се изплатят. Подготовката на пълноценна храна няма да ви накара да купувате отпадъци, когато огладнеете.

Замразете зърнени храни
Защо да не замразявате варени киноа и кафяв ориз, откакто не изяждате цялата тенджера? Замразяването на дребни порции ще ви обезпечи заготовката на някое леко ядене вечер.

Подгответе плодове за смути
В дребни пликчета замразете нарязани на кубчета плодове. Сутрин единствено прибавете мляко и пуснете в блендера. Така ще имате потребна и здравословна закуска. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР