Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин

...
Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин
Коментари Харесай

Ива Екимова съсипа майката с децата

„ Всеки естествен човек би заобиколил. Всяка майка ще откри метод да защищити децата си. Всеки мислещ човек не би влезнал измежду навалица с кола, знаейки какви ще са следствията! “

Преди няколко дни се пробвах добродушно да обясня на едни от многочислените си съседи, че шумът, който идва от вкъщи им е безусловно непоносим. Сякаш стадо бизони се гонят на прилежащ етаж, без оглед на часовете от деня. Вратата отвори общителна стара жена, която ми се извини и даде обещание да въдвори ред. Миг преди да затвори вратата зад тила й се появи млада жена, а след нея и двете дребни деца, които очевидно бяха причинителите на шума. Младата жена стартира да крещи и да наскърбява. Бях изумена от грозния звук, който показва пред децата си.

Случката от нощес с дамата в колата, която крещи и демонстрира нецензурни жестове пред децата си ми подсети за обстановката отпреди няколко дни.

Всеки естествен човек би заобиколил. Всяка майка ще откри метод да защищити децата си. Всеки мислещ човек не би влезнал измежду навалица с кола, знаейки какви ще са следствията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР