Всеки, който се е сблъсквал с гъбички, знае колко неприятни

...
Всеки, който се е сблъсквал с гъбички, знае колко неприятни
Коментари Харесай

Отървете се от досадните гъбички с тези ефективни средства

Всеки, който се е сблъсквал с гъбички, знае какъв брой неприятни и упорити могат да са те. Ако сте пробвали разнообразни средства и към момента не сте се отървали от тях, съветваме ви да опитате с тези натурални помощници:
Масло от чаено дърво
Най-често срещаното билково лекарство е масло от чаено дърво, което е естествено противогъбично и антисептично средство. Може да се употребява за лекуване на разнообразни гъбички, само че не го използвайте за лекуване на вагинална зараза.

Ето по какъв начин да го употребявате: Смесете няколко капки от маслото с базово масло, като кокосово, да вземем за пример, което също има мощен резултат. След това приложете тази примес към мястото на гъбичната зараза. Никога не прилагайте етеричното масло непосредствено върху проблематичното място, без да сте добавили базово масло. Това може да докара до раздразняване на кожата.
Куркума
Куркумата е едно от най-ценните натурални средства и се употребява за лекуване на доста заболявания в продължение на хиляди години. Индийската просвета е известна от епохи със своите мощни противовъзпалителни, противогъбични и антимикробни свойства.

Куркумата има интензивно съединяване, наречено куркумин, което е дейно против другите типове Candida, както и доста други инфекции.

Най-добре е да смесите куркума с носещо масло, като кокосово масло. Имайте поради, че може да оцвети кожата ви в жълто, само че доста скоро тя ще възвърне цвета си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР