Всеки иска да се радва на пари и късмет, но

...
Всеки иска да се радва на пари и късмет, но
Коментари Харесай

Как да привлечем късмета у дома с малко восък и една монета

Всеки желае да се радва на пари и шанс, само че рядко се случва сходно нещо. Ако по натурален метод шансът и благосъстоянието не могат да ви намерят, употребяват малко магическа помощ. За задачата ще ви би трябвало нещо съсвем просто. Намерете свещ.

Ритуалът със свещ е прочут от дълбока античност и колкото и да не ви се има вяра, той е много сполучлив. Този тип антични обреди се извършват елементарно, само че ефекътъ от тях е изумителен. Лесно можете да изгоните отрицателната сила от жилището си и да привлечете бързо благополучие, здраве и триумф. Как можете да се справите с тази задача?

Вземете една свещ, запалете я и се разходете спокойносъс свещта из цялата къща. Ходейки из стаите не пропускайте да повтаряте думите: „ Отрицателната сила изгоря и направи място за щастието. Успехът е на ярко и влиза в дома ми. “ След това можете да сложите свещта на прозореца без да я гасите. Нека изгори последователно. Така светлината от нея ще извика благополучието във вашия дом. След като видите, че свещта загасва, отворете външната врата. Така ще позволие на шанса да превземе вашия дом. Свещ можете да запалите и до момента в който готвите в кухнята. Целата на това занятие е да извикате просперитета в дома си. Докато свещта гори, не забравяйте да признесете и магическите думи: „ Съвсем жив е пламъка на свещта. Той ме топли и води щастието в къщата ми. “ След това можете да развихрите творчетсвото си и да подредите сантиментална софра със свещи. Така хем ще зарадвате половинката си, хем трапезата ще е привлекателната точка за разцвет и позитивизъм в дома ви. За да е по-силен резултата от запалените свещи на масата, можете да се постараете повече. Ако главната ви цел за съществуването на свещи на масата е да засилите шанса си във финансовата сфера, би трябвало да потърсите зелена свещ. Може и да е бяла, само че зеленото е по-привлекателно за парите. Завържете зелена панделка на запалената свещ. Около нея наредете няколко монете и изречете думите: „ Тази свещ има способността да освети пътеката на благосъстоянието, а всяка от тези монети ще уможи по две. “ След като сте създали всичко това, върху една от подредените монети капнете восък от свещта. Отделете я от останалите монети. Точно тази монета ще вкара парите в дома ви.

За да привлечете просперитета и да изгоните всички неприятности, накарайте всички от семейството да обиколят дома със свещ в ръка. Разбира се, запалена. Нека се акцентира най-вече на най-затънтените ъгли. Наблюдавайте добре огъня на свещта. Там, където стартира да пука, кажете „ Злото гори, пъдя го от вкъщи. С кристалния вятър, неприятното време си отпътува, а просперитетът и щастието влизат в дома ми. “ След това добре да се проветрят тези пространства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР