Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния

...
Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния
Коментари Харесай

15 знака, че е безумно влюбен

Всеки желае да чува, че е обичан, само че в днешния свят доста хора се тормозят да показват гласно същинските си страсти. Причините за това може да са разнообразни и да доведат до неразбиране от другата страна.
Но за благополучие, това може да се промени. Има доста фини сигнали, на които да обърнете внимание, с цел да получите доказателство, че обичаният в действителност е вманиачен по вас. Не става дума за непрекъснато подаряване на цветя или дарове, закупени от магазина. Това са нещата, които ви карат да се чувствате най-специалният човек на света.
Ето 15 признака, че той е същински влюбен във вас:
1. Никога не е подготвен да си тръгнете
Когато пристигна време да се сбогувате, той или ви моли да останете, или ви хваща в дълга прегръдка, от която не можете да се измъкнете. Вие сте обичаното създание, с което прекарва времето си с същинско наслаждение.
2. Отклонява се от пътя си, с цел да е с вас
Няма значение, че колата ви се е развалила по средата на нощта или рано сутринта - можете да разчитате изцяло на него, с цел да ви помогне. Той го прави, тъй като желае, не тъй като чака нещо в подмяна.
3. Всеки път, когато ви види, е като за първи път
Той непрекъснато повтаря какъв късметлия е, че сте в живота му и ви подарява със същата любов, както в първите дни на връзката.
4. Казва ви какъв брой доста му липсвате
Той не е прекомерно завладяващ, само че няма да има нищо срещу, в случай че може да прекарва всяка секунда с вас. Често ви споделя какъв брой доста му липсвате и си търси мотиви да се виждате по-често.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР