Всеки има както добри, така и лоши дни в живота

...
Всеки има както добри, така и лоши дни в живота
Коментари Харесай

Кой е най-щастливият месец за всяка зодия

Всеки има както положителни, по този начин и неприятни дни в живота си. Но астрологията дава отговор на въпроса кой е най-благоприятният месец в годината за всеки знак, написа Struma.bg.

Овен Краят на есента е най-благоприятното време за Овена. През ноември самореализацията и решаването на значими въпроси се случват с лекост за този знак. През този интервал Овенът може да предприеме даже най-налудничавите на пръв взор дейности и те ще доведат до триумф. Периодът е подобаващ и за ново начало. Телец Април е най-благоприятният месец за Телеца. Това е интервалът на възобновяване, което ще се отрази позитивно на страстите на този знак. Комуникацията през този месец протича безпрепятствено и без проблеми. В персоналните връзки всичко се развива позитивно. По това време Телецът безспорно ще пожъне триумф във всяко начинание.

Близнаци Най-благоприятният интервал за Близнаците е средата на зимата. Януари е интервал за изчистване на личностните различия, който носи мечтаната убеденост. Това е идеалният миг Близнаците да осъществен най-съкровените си стремежи.

Рак Октомври е най-успешният месец за решение на значими въпроси, касаещи представителите на зодия Рак. Връзка, стартирана през този месец, дава обещание благополучие и наслада в живота на Раците.

Лъв Юли е най-успешният месец за Лъва. Периодът е подобаващ за саморазвитие и самоусъвършенстване. Всички нови умения, усвоени в този миг, ще са от изгода в живота.

Дева Февруари е идеалният месец за реализиране на поставените цели. Последният зимен месец е интервал, в който Девите мислят прагматично и рационално. Моментът е подобаващ за промяна на работата.

Везни През декември Везните има опцията да решат значими въпроси, защото те се активизират най-вече през този интервал. Моментът е подобаващ за подписване на благополучен брак.

Скорпион Вашият персонален месец е август. Чудесно време за пътешестване и релакс. Краят на лятото е подобаващ миг за подсилване на връзката или за разкриване на сродната душа.

Стрелец През юни Стрелците имат опция да поемат контрола над ориста си. През този интервал шансът ги следва неразделно.

КозирогСептември е най-благоприятният месеца за Козирога. Началото на есента постоянно оказва позитивен резултат върху кариерата и персоналния живот на този знак.

Водолей Хората от този знак се усещат съвършено през първия месец на пролетта. С отминаването на зимата си отиват и проблемите им.

Риби Май е най-успешният месец за Рибите. През този интервал те имат опцията да покажат лидерските си качества. Звездите са на тяхна страна и Рибите могат умерено да стартират да преследват фантазиите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР