Всеки ден в интернет пространството се появяват десетки снимки на

...
Всеки ден в интернет пространството се появяват десетки снимки на
Коментари Харесай

Книги за смет с шесто поредно издание

Всеки ден в интернет пространството се появяват десетки фотоси тук-там, затрупани от пластмасови и какви ли не други боклуци. Всички приказват за този проблем, само че не всички вършат нещо за разрешаването му.

 Пластмасата завладява океаните
Пластмасата завладява океаните

Проблемът със замърсяването остава

Всеки искащ може да даде своя принос за природата, включвайки се в самодейността " Книги за боклук " . Чрез нея можем да върнем пластмасови боклуци , а в подмяна да получим книга по желание . Това е шестото следващо издание на акцията, като тази година ще се организира по едно и също време в пет града.

 Снимка 350390

" Книги за боклук " ще се организира сред 10:00 и 13:00ч . в София (Паметник на руската армия), Пловдив (пред Общината), Бургас (Пантеона), Стара Загора (Mall Galleria) и Велико Търново (Mall Veliko Tarnovo).

 Пластмасата, която пием, дишаме и ядем
Пластмасата, която пием, дишаме и ядем

СЗО стартира задълбочено следствие

Регламентът гласи, че против всеки кг, предадени пластмасови боклуци, участниците в самодейността ще могат да получат една хартиена или две електронни книги по желание. За задачата всеки искащ би трябвало да съобщи пластмасови боклуци, почистени от хранителни или други останки, годни за преработване.

 Пластмасата е рискова и никой не го крие
Пластмасата е рискова и никой не го крие

Разделяме се последователно с еднократните чаши за кафе

На разположение ще бъдат над 20 заглавия на книги, а за таз годишното издание има и девет нови попълнения. Сред тях са " Приключенията на барон Мюнхаузен " от Рудолф Ерих Распе и " Палечка " на Ханс Кристиян Андерсен.

" Книги за боклук " ще се организира на 22 април - " Деня на Земята ", сред 10 и 13 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР