Всеки човек е слушал за черни, вуду и други типове

...
Всеки човек е слушал за черни, вуду и други типове
Коментари Харесай

Внимавайте! Врачки и ходжи ни морят с вода от мъртвец

Всеки човек е слушал за черни, вуду и други видове вълшебства, които могат да ни бъдат осъществени или пък ние можем да правим. Обикновено те се свързват със зла сила и неприятни намерения. Ритуалите постоянно включват предмети на жертвата, както и комплицирани заклинания и неприятни съставки. Оказва се, че има нова мода в окултните ритуали, а точно да се употребява по този начин наречената мъртва вода. Тя служи точно за причиняване на премеждия, като даже може да докара и до гибелта на жертвата на ритуала. Врачки и ходжи всеобщо търгуват и използват тази вода. Става дума за водата, с която са мити труповете в моргата.

Според осведомени, когато трупът дойде в моргата, той се полива с вода. След това тази вода се събира в пластмасови шишета и се продава от санитарите и сестрите за спомагателен приход. Твърди се, че цената на литър от течността е 50 лв.. Обикновено за тези зли ритуали се изисква и предмет от мъртвеца, с цел да бъде действието по-силно. Тогава цената, която заплащат зловредните врачки се подвига.

Когато се извърши ритуалът с тази вода, следствията са ужасни.

Човекът стартира да изпитва най-различни премеждия и най-после може да почине, а здравна диагноза не е сложена. Това се е случило с здравна сестра, която си е навлякла гнева на своя колежка. Жертвата пила вода от чаша в стаята на сестрите, а колежката й споделила, че в този момент я чака призрачен сън и към този момент я няма. Именно в тази чаша сестрата е сипала от мъртвата вода. В първия миг дамата не се впечатлила, само че след известно време тя изпаднала в будна кома, траяла 10 години. Приближени описват, че тя е спряла да бъде контактна, не се е хранила, „ мятала се сред живота и гибелта “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР