Всеки човек добре знае, че преди да сложи подписа си

...
Всеки човек добре знае, че преди да сложи подписа си
Коментари Харесай

Тодор от Игри на волята трябва да заплати на Нова 100 000 лв. неустойка за нарушение на договора - slava.bg

Всеки човек добре знае, че преди да постави подписа си на какъвто и да било документ, първото нещо, което би трябвало да направи, е наложително да се запознае обширно с текста, изчитайки даже и редовете, напечатани със дребен шрифт, които в значително случай се оказват същинско предизвикателство за "невъоръженото око ". Естествено, това е належащо, с цел да избегне възможни бъдещи проблеми, които могат да го сполетят, защото не е внимавал, когато е било належащо, а след това, умишлено или не, е нарушил подписаното съглашение. Не е ясно дали Тодор Желязков-Табуретката, добил известност у нас с присъединяване си в "Игри на волята ", авансово е разучил в елементи контракта си, само че е реалност, че сега е изправен пред съществено усложнение, тъй като е нарушил част от клаузите му. Наскоро бургазлията е получил покана за непринудено осъществяване от продуцентите на предаването, изискващо от него да заплати в 7-дневен период немалката сума от 100 хиляди лв., а повода е, че е разкрил детайлности към събитията, случили се зад кулисите на шоуто.

Преди време той дефинира изискванията в риалитито като "ужасни ", уточнявайки, че те нямали нищо общо с уречените, а също по този начин показа, че на участниците не била предоставена обещаната здравна помощ. В общи линии първенецът по бразилско жиу-житцу насочи редица упреци към продукцията и нейния екип, а следствията от думите му не закъсняха. Преди дни в персоналната Facebook страница на Петър Низамов-Перата се появи видео, в което двамата мъже изясняват повече за глобата на Тодор.

"Днес сме пред вас, с цел да ви разкажем за един проблем, който допускам, че ще ви бъде много забавен. Предаването "Игри на волята " - в лицето на Николай Топарев, някакъв продуцент, желае от своя участник 100 хиляди лв., вместо да му заплащат ", споделя Низамов, показвайки поканата за непринудено осъществяване към обектива.

Той акцентира, че публикуваното от Желязков, трансформирало се в претекст за желаната наказателна клауза, е самата истина. Освен това Петър дава обещание, че още тази неделя ще излъчат двучасов диалог онлайн в обществената мрежа, в който ще се включат и други имена, появили се във въпросното предаване, с цел да опишат и обяснят в детайли цялата обстановка с "некоректната продукция, която изнудва и рекетира участниците си, макар че те не са си спазили контракта ", както я назова самият той. "Разбира се, че никой няма да им заплати 100 хиляди лв.. Истината ще се споделя, тъй като конституцията е подсигурила свободата на словото и никакви контракти не могат да трансформират правото на хората да имат мнение ", обясни Низамов.

"Искат да си избият наградния фонд ", съобщи през смях Тодор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР