Всеки, чиято работа зависи от потока на информация и който

...
Всеки, чиято работа зависи от потока на информация и който
Коментари Харесай

Twitter Blue” - новата платена абонаментна услуга на Twitter, само за $2,99 на месец

Всеки, чиято работа зависи от потока на информация и който минава през една от най-популярните обществени медии Twitter, евентуално е дочул, че основателите на платформата работят и върху нейна платена форма. Сигурно се чудите кой тъкмо би плащал за сходно нещо, само че ще се изненадате какъв брой доста медии, организации по, обществени персони и политици разчитат на непосредствената информация, която Twitter предлага.

Компанията работи интензивно по абонаментната си услуга от известно време. Един от участниците в проекта, откривателят Джейн Манчун Уонг, разкри, че услугата ще се назовава Twitter Blue и към този момент се прави оценка на $2,99 на месец.

Twitter Blue ще включва нова функционалност, наречена „ Collections “. Тя разрешава на потребителите да резервират и провеждат обичаните си туитове в сбирки, с цел да ги открият елементарно по-късно. Заедно с тази функционалност, Twitter ще включи и функционалността ‘Undo Tweet’ към своята първокласна услуга. Тя доста наподобява на бутона „ Отмяна на изпращането “ на Gmail. Приложението просто изчаква няколко секунди преди фактически да изпрати известието, тъй че Twitter може да употребява същия модел. По думите на Уонг, компанията работи върху опцията да контролира продължителността на таймера за анулация на Twitter от 5 секунди до 30 секунди. Наред с тези две функционалности, Twitter може да свърже с Twitter Blue.

Миналата седмица компанията разгласи, че е придобила абонаментната платформа за консуматори, които не желаят да четат наличие с реклами, само че все пак поддържат издателите, които евентуално ще донесат повече доходи, в сравнение с с обичайните реклами на страница.

Друга платена функционалност от Twitter Blue може да пристигна от Revue. Това е услуга, добита от компанията през януари, която помага на хората да разгласяват бюлетини в обществените медии.

За момента обаче  Twitter Blue към момента е в развой на разработка и не може да се каже със сигурност по кое време компанията ще пусне платената си абонаментна услуга, както и дали ще запази прогнозираните $2,99 на месец при стартирането си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР