Германският производител на стрелково оръжие Heckler & Koch планира да

...
Германският производител на стрелково оръжие Heckler & Koch планира да
Коментари Харесай

Heckler & Koch пуска оръжия с калибър на „Калашников“ и други „съветски“ модели

Германският производител на стрелково оръжие Heckler & Koch възнамерява да разшири продуктовата си гама за доставки в Украйна. Тя ще включва автомати с патрони за  автомат „ Калашников “ и други калибри, употребявани от страните от някогашния Варшавски контракт. Подобно решение е взето и за картечниците.

За решението на производителя заяви немският вестник Die Welt. На фона на слабите годишни резултати Heckler & Koch ще създават автомати HK132E със „ руския ” диаметър 7,62x39 mm. Твърди се, че компанията доставя на Украйна цялата си гама от артикули, в това число револвери SFP9 и картечници MG5. Доставките се правят съгласно немското държавно управление.

Посланиците на 27 страни от Европейски Съюз предходната седмица се споразумяха за съглашение за гаранции за сигурност сред Киев и Брюксел. Очаква се документът да бъде подписан до юли. Споразумението изключва присъединяване на военни от страните от Европейски Съюз във военните дейности на страната на украинските въоръжени сили. Предполага се, че документът ще е в действие до влизането на страната в НАТО.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР