Все повече хора у нас проглеждат за достойнствата на кристалите

...
Все повече хора у нас проглеждат за достойнствата на кристалите
Коментари Харесай

Кристали смъкват кръвното, лекуват бъбреци и нерви

Все повече хора у нас проглеждат за достолепията на кристалите и тяхната магическа мощ. Популярни измежду по-младите е планинския кристал, описват кристалотерапевти. Напоследък и майки и татковци го слагали до ел-уредите като тв приемници, компютри, рутери за понижаване на нездравословното ЕМГ-лъчение.

При скъпите медикаменти към този античен лек протягат ръка и от ден на ден пенсионери. Камъче кварц, престояло в чаша, има свойството да пречиства и йонизира водата. След това се следи и нормализация равнищата на кръвното налягане, описа пред Лечители.бг радиестезистът-лечител Величко Трифонов. Той сложил планински кварц в чаша с вода за 12 часа след което го дал на брачната половинка си, която имала хипертония и виоска кръвна захар. „ Още след първата процедура имаше изумителен резултат “, споделя Трифонов.

Планинският кристал се слави като най-силния камък, а поради пиезоелектричните му свойства се ползва необятно в електрониката. В сферата на окултното се употребява като усилвател на паранормалните качества. За това гадателските топки се вършат точно от шлифован саморасъл пай кварц, акцентират специалисти.

Доста хора си взимат розовия кварц и си го поставят в портмонетата, защото се смята че той притегля любовта и парите. Консултант в магазин за полускъпоценни камъни описа, че кристалите постоянно пречиствали виталната среда от нездравословните лъчения и плесен. Това правели пирамиди от планински кристал и селенит.

Алергии, имунитет, стави, кожа, коса, виталитет – открийте своя естествен артикул, с цел да сте пълноценни и да се радвате на живота!

Сред кристалотерапевтите се разказвало и следния случай. Мъж на хемодиализа разредил визитите в медицинския център след приложимост на нефрит.

Комбинацията от аметист, карнеол и авантюрин, пъхнати под възглавницата й, пък подсигурили спокоен сън нощем.

Инфо: http://lechiteli.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР