Все повече хора решават да спрат млечните продукти – напълно

...
Все повече хора решават да спрат млечните продукти – напълно
Коментари Харесай

Какво всъщност ще се случи с тялото ви ако спрете сиренето и кашкавала?

Все повече хора вземат решение да спрат млечните артикули – изцяло или най-малко за избран интервал от време. В тази публикация няма да ви убеждаваме да спрете да консумирате мляко. По-скоро ще наблегнем на това по какъв начин безмлечната диета се отразява на множеството хора.

Млечните артикули са неоспорим източник на елементарно усвоим калций, само че също така те постоянно са набеждавани за неприятни признаци като подуването на стомаха, необикновените конвулсии, газовете, проблемите с кожата и наднорменото тегло.

Какво в действителност ще се случи с тялото ви в случай че спрете млечните артикули?

 Dairy Products

Ще ви липсват значими микроелементи

Преди да решите да преминете от пълномаслено мляко към бадемова напитка с 1% масленост е добре да знаете, че млечните артикули ни обезпечават микроелементи, които различните млека постоянно не съдържат в задоволително количество. Ако спрете да консумирате млечни артикули внезапно в тялото ви ще настъпи дефицит на витамин D и калций, само че също по този начин и на протеини. Важно е да помислите по какъв начин да си набавяте тези значими микроелементи по различен различен метод.

Ще кажете " довиждане " на подутия стомах

Една от аргументите на доста хора да се откажат от млечните артикули е точно мъчителното отичане на стомаха, когато имаме нетърпимост към лактозата. Ако имате такава нетърпимост евентуално страдате и от болежка в стомаха, газове и мъчителни крампи. Много хора стопират да употребяват млечни храни, без да имат сходна нужда, което не постоянно е целесъобразно решение. Ако страдате от отичане на стомаха обаче прекъсването им може да ви помогне да се справите с този противен признак.

Може да отслабнете

Много хора, които стопират да употребяват млечни артикули виждат, че тежестта им се намалява. Защо това е по този начин? На първо място млечните артикули като кашкавал, синьо сирене и сирене " Бри " са доста калорични. Освен това, сирената нормално вървят ръка за ръка с самун, пица, сандвичи и " фаст фууд ". Не млечните артикули ни карат да пълнеем, а методът, по който ги консумираме. Когато спрем да ги консумираме обаче стопираме да консумираме и огромна част от тъй наречените висококалорични храни или понижаваме калоричността на порциите си, което в следствие води до намаление на тежестта.

Кожата ви ще се почисти и ще засияе

Факт е, че млечните артикули утежняват възпаленията на кожата. Повечето кожни лекари предлагат прекъсване на потреблението им при лекуване на акне и други проблеми. Това е поради хормоните, които се намират в млякото и които покачват мастната секреция на кожата.  Когато спрете да консумирате млечни артикули ще забележите съкращаване на пъпките, понижаване на черните точки и омазняването на кожата ви.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР