Все по-ужасяващ става скандалът с и това определено ще подкопае

...
Все по-ужасяващ става скандалът с и това определено ще подкопае
Коментари Харесай

Преди вота: Татяна Буруджиева с безпощаден анализ за политическите скандали и машините за гласуване

Все по-ужасяващ става абсурдът с и това несъмнено ще подкопае доверието на хората и надеждността на идните избори. Това съобщи за политологът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия. Според нея, неналичието на връзка сред компанията " Сиела Норма " и е извънредно скандална и неприемлива.

" Много е евентуално този скандал да докара до смяна на изборните резултати за някоя от политическите партии в последния миг. Припомням ви историята с. По-лошото, обаче, съгласно мен е, че тези недоразумения с машините ще докара до отлив на гласоподаватели. Този скандал ще демотивира хората и ще докара от омерзение на гласоподавателите ", разяснява тя.
 Коментар №1 на седмицата: Гениален проблясък: Да обвиниш конкурент по време на предизборна акция, че си прави предизборната акция Коментар №1 на седмицата: Гениален проблясък: Да обвиниш конкурент по време на предизборна акция, че си прави предизборната акция
Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 8000 ваши прочитания в Actualno.com.Попаднах, за б...



Буруджиева направи и разбор на предизборната капания. Според нея  политическите партии водят една зле и изцяло неподготвена пропаганда към своите гласоподаватели.

" Няма усъвършенстване в информираността. Вероятно повода е поради това, че за трети път партиите вършат избори, само че все пак те нямат ясни послания. Кампанията не дава даже очаквания, нито пък основава мотивация у хората да гласоподават. " се появи, тъкмо с тази цел. Засега те демонстрират, че могат с всеки да приказват и неведнъж декларират, че при всички положения ще седнат на масата за договаряния и ще създадат държавно управление. Социологията за сформиране на държавно управление дава късмет и на, само че от предходните опити се видя, че Левицата слага избрани условия. В тази връзка бих споделила, че позицията на Левицата е по-слаба от тази на, тъй като при него имаме решителност и предпочитание да сформира кабинет непременно ", съобщи Буруджиева.

Тя предвижда, че евентуално ще бъде формиран кабинет, само че с къс период на деяние, защото е наложително да се одобри за идната година, както и.
 Политолог: Едно птиченце ми сподели каква е схемата с спомагателните машини Политолог: Едно птиченце ми сподели каква е схемата с спомагателните машини
" Едно птиченце ми сподели каква е схемата с спомагателните машини, която изплува през днешния ден, една седмица преди вота. Ето я: Фирмата снабдител...

" Държавата се намира в пожарна обстановка и би трябвало да има държавно управление, което ще работи в пожарни условия. Трябва обаче и да е ясно, че тази партийна раздробеност в Народното събрание няма да докара до единна и здрава ръководеща мощ. Налице е политическа отпадналост, която не дава небосвод на нито едно бъдещо държавно управление. Причината е, че партиите се радват повече на това, че са в Народното събрание, в сравнение с да се смирят и да създадат необятно обединяване ", добави тя.

Според политолога, надали ще има поврат на изборите за президент, защото разликата сред главните претенденти е огромна. Тя съобщи, че евентуално ще има дребен отлив от гласоподаватели за двойката поради свадите със служебното държавно управление, до момента в който при съперниците им се следи слаба и затворена към избран вид гласоподаватели предизборна акция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР