Все още нямаме отговор кога ще бъде върнат Димитър Желязков

...
Все още нямаме отговор кога ще бъде върнат Димитър Желязков
Коментари Харесай

Спря Да Се Говори За Митьо Очите! Ето Какво Го Очаква През Следващите Седмици

„ Все още нямаме отговор по кое време ще бъде върнат Димитър Желязков у нас. Изпратили сме документите до турските ни сътрудници с искане той да бъде екстрадиран в България. Срокът, в който ще получим противоположна връзка, зависи от непознатите закони “ – разкри говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Майка му и двете му дъщери се канят да пътуват до Турция за рождения ден на Митьо, който е на 19 септември. Според порядките на пандиза един път месечно родственици и арестуваният могат да се хранят на една маса за един час. Храната се дава обаче от пандиза, внасянето на каквито и да било ястия е строго неразрешено, тъй че Желязков остава без торта за празника си. Изборът на подарък за рождения ден на Очите също е извънредно стеснен. Разрешени за внасяне са единствено книги, само че единствено след щателна инспекция на чиновници от защитата.

„ Димитър Желязков е под регулярен режим и се намира в общо помещение с още 20 души. Не се е оплаквал от здравословното си положение и не е изискал здравна помощ “ – разкриват от администрацията на пандиза.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР