Все още има прекалено много въпроси и прекалено малко отговори

...
Все още има прекалено много въпроси и прекалено малко отговори
Коментари Харесай

За Брекзит има прекалено много въпроси и прекалено малко отговори, смята Мишел Барние

Все още има прекомерно доста въпроси и прекомерно малко отговори в договарянията сред Европейски Съюз и Англия за нейното овакантяване на блока, съобщи през днешния ден основният договарящ на съюза Мишел Барние, представен от Ройтерс. По време на обществена демонстрация в Брюксел той уточни като основни неуточнени тематики за отбраната на данни, съдействието сред полицейските и правосъдните управляващи, както и използването на бъдещото съглашение за Брекзит.

" Имаме да извървим още дълъг път, само че нямаме доста време. октомврийският съвет бързо се приближава ", добави той. Барние прикани да не се драматизира обстановката към съглашението сред Лондон и Дъблин за отбягване на " твърда граница " в Северна Ирландия.

" В последна сметка има единствено въпроси по отношение на техническия надзор на стоките - нито повече, нито по-малко ", сподели договарящият от Европейски Съюз и означи, че чака да види английския политически документ за бъдещите връзки с Европейски Съюз, който би трябвало да бъде огласен идната седмица.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (206)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР