Времето в Пловдив днес ще остане без съществена промяна. Ще

...
Времето в Пловдив днес ще остане без съществена промяна. Ще
Коментари Харесай

Ясно време и ниски температури в Пловдив днес

Времето в Пловдив през днешния ден ще остане без основна смяна. Ще бъде най-вече слънчево, без верояност за превалявания. Минималните температури ще се задържат сред минус 3 и минус 4 градуса, а оптималните ще доближат 4-5 градуса.

Сутринта над по-голямата част от страната ще доминира ясно време. По-значителна ще е облачността над крайните югозападни региони и там на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще са сред минус 8° и минус 3°, в София - към минус 7°. През деня облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна. На обособени места, основно по крайбрежието и в планините на Югозападна България, ще превали слаб сняг. Вятърът ще се задържи от североизток, до сдържан, в крайните източни региони до мощен. Ще остане студено с оптимални температури сред 2° и 7°, в София - към 3°. Атмосферното налягане е доста по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места, основно в Рило-Родопската област, ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 5°, на 2000 метра - към минус 11°.

Над Черноморието облачността ще раздрана, най-вече забележителна. На обособени места, основно по Южното Черноморие ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-4°. Температурата на морската вода е 4°-5°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР