Времето в началото на новата седмица ще бъде предимно слънчево.

...
Времето в началото на новата седмица ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Времето в началото на новата седмица

Времето при започване на новата седмица ще бъде най-вече слънчево. В понеделник ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 20 и 25 градуса, показва Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 12 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток, който по високите елементи ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 15 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.

Атмосферното налягане ще се намали и ще е близо до междинното за април.

Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево, следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна.

Повишението на температурите ще продължи, само че по Черноморието ще има забележителна ниска облачност и там температурите ще остават по-ниски по отношение на вътрешността на страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР