Временният треньор на Петър Пенчев не успя да запише победа

...
Временният треньор на Петър Пенчев не успя да запише победа
Коментари Харесай

Петър Пенчев: Доволен съм от представянето, но не и от резултата

Временният треньор на Петър Пенчев не съумя да запише победа в първия си мач отпред на отбора. Въпреки това той похвали своите играчи за представянето им, като съобщи, че съжалява само за изпуснатата победа в края.

" От показаното съм удовлетворен, от резултата и аз, и момчетата сме разочаровани. С последния удар ни изравинха. Не видях добре обстановката. Това, което бяхме упражнявали - да пресирае високо, да затрудняваме съперика изнасянето на топката - се получи. Заслужавахме успеха с оглед играта ни и обстановките, които създадохме ", съобщи Пенчев.

" Този резултат не би трябвало да ни повлиява. Трябва да продължим да работим по този метод. Доволни сме от желанието на момчетата. Трябва да правъзмогнем този резултат още с мача за Купата, както и с този в идващия кръг ", сподели още специаистът.

" Състоянието на Генев не е положително, има леко комоцио. При изравнителния гол бяхме доста хора в отбрана, не видях по какъв начин стана обстановката. Получи се някакъв рикошет и изравниха ", добави още треньорът.

" При младите има момчета с качества, които ще търсят своята реализация в първия тим. Ние ще се постараем да им помогнем в това отношение. Моята спогодба с ръководвтово е че съм краткотраен вид, до момента в който се откри треньор. С Георги Омов се опитваме в този сложен миг да помогнем. Дано сме потребни във времето, в което работим с тима. В дните до момента момчетта бяха доста съсредоточени и всичко им се получаваше ", приключи Пенчев.
efbet Лига 9 кръг, вторник 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:30предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР