Време е еуфорията да мине и да погледнем фактите. А

...
Време е еуфорията да мине и да погледнем фактите. А
Коментари Харесай

Бивш дипломат: Дребните заяждания между партиите на протеста, са рецепта за бедствие

" Време е еуфорията да мине и да погледнем обстоятелствата. А те са, че изборите маркират допустима наклонност на смяна, само че още нищо не е несъмнено.
Борисов е пасажер, само че държи властта, вкопал се в нея и разполага с задоволителен запас за дестабилизация на всяко ръководство. Толкова доста мини е заложил, че на идващ кабинет от разминиване, няма да му остане доста време за друго, за положителна политика.
 Кой е по-умен - първият неприсъствен спор сред представители на Демократична България и партията на Слави Трифонов Кой е по-умен - първият неприсъствен спор сред представители на " Демократична България " и партията на Слави Трифонов
Кои гласоподаватели какъв брой грамотни и оттова интелигентни са – този спор се разгоря медийно, в това число през Twitter сред знакови лица...
Явно е, че той ще гласоподава за всеки кабинет, който бъде препоръчан в Парламента. Тактиката му е да няма служебно държавно управление. Ще предложи и свое, с ясното схващане, че няма да мине, с цел да покаже на своите че го е направил, само че не са приели. И от този миг стартира да играе " сечено ". Във всичко и където може, във Facebook.
На този декор дребните заяждания сред партиите на митинга, които влязоха в Народно събрание, са рецепта за злополучие. Слави е фактор, с който би трябвало да се преценяват всички. Задачите, които има да взема решение с тези свръхочаквания към него, са изключителни, за това не виждам какво ще се завоюва в случай че се фокусираме единствено върху слабостите му - действителни и евентуални, а загърбваме взаимоотношението. Той няма друга алтернатива с изключение на да слезе от облака и излезе от мъглата на мита, който самичък основава и поддържа. Реалната политика няма да му остави никаква друга опция и там ще се види какъв брой коства. Ако го направи добре, ОК, в случай че не Има Такъв Народ ще пострада.
Чалгата, дами и господа, не я основал той. Тя бе артикул на Държавна сигурност националисти, като метод българите да минат от сръбска музика на българска. Нещо като музикална равноправност и патриотична интервенция. Тази аудитория, неговата, няма да слуша Моцарт и Бетовен. За това е по-добре че слуша локална музика, с локални реализатори и така нататък Не ви харесва, ОК не слушайте, единствено да не назидаваме.
Второ, взаимоотношението с него на Демократична България и ИСМВ, пък и контакти с Българска социалистическа партия са наложителни, още в първите дни на Парламента, с цел да се стесни простора на операции и опълчване на Борисов. Защото от първия ден ще шушне в ухото на всички водачи, вие сте най-красивите, най-хубавите, само че другите ви пречат. И ще предлага " депутати " за поддръжка на един или различен. Както във връзка с избора на ръководител на Парламента, на комисиите и така нататък Да не приказваме по дневния ред - изключително промените в изборното законодателство. Движение за права и свободи също не обичат да са дружно с неудачници в политиката като Борисов, и ще поддържат избрани дейности, в това число и по промени в изборния закон.
Трето, започнаха да ви обработват, че сакън в случай че има нови избори ще влязат Вътрешна македонска революционна организация, Копейкин и прочие. Не няма да влязат в случай че има електронно гласоподаване и такова по пощите. Вижте резултатите от чужбина. Ще намалеят обаче купените гласове и манипулирането, изключително в случай че има и служебно държавно управление и заменени шефове на Министерство на вътрешните работи. Предсрочните избори са най-вероятния излаз, само че в случай че се проведат без изменен закон, тогава ще настъпи неприятния сюжет.
 Мая Манолова се скара на Николай Хаджигенов (ВИДЕО) Мая Манолова се скара на Николай Хаджигенов (ВИДЕО)
В диалози със статуквото за държавно управление не влизаме. Това съобщи Мая Манолова, съпредседател на " Изправи се! Мутри вън! ", адресирайки...
Анонсите - подготвени сме да управляваме, единствено издават персонален дневен ред и неспокойствие за заемане на постове, само че не тактика за деборисовизация на политиката.
Ако Има Такъв Народ, Демократична България и ИСМВ не намерят метод да понижат " кой, по, по най " между тях, и да взаимодействат - ГЕРБ ще се върнат на бял кон. Той въобще не е излизал от властта.
Едно е в случай че с помощта на негова поддръжка държавно управление бъде определено, т.е. да додаде гласовете до 121, друго в случай че тези гласове са обезпечени и той се натиска.
Подценихме го преди 15 години, време е да научим уроците.
Ще честваме когато забележим действителните резултатите на деборисовизацията и деолигархизацията на страната. Още не сме тръгнали по този път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР