Връзките са сложни. Обикновено сами усещате кога нещата не вървят

...
Връзките са сложни. Обикновено сами усещате кога нещата не вървят
Коментари Харесай

Вижте четирите знака, че ви предстои раздяла

Връзките са комплицирани. Обикновено сами усещате по кое време нещата не вървят добре и знаете, че скоро може да зарежете гаджето. Но има няколко неща, които издават, че колегата възнамерява да скъса с вас. Ето и кои са те.

Вече не се карате
Да не се карате с половинката звучи като нещо хубаво. Понякога е по този начин, само че помнете, че не може да има връзки без спорове и кавги. Ако към този момент въобще не се карате, има нещо гнило. Това значи, че сътрудникът към този момент няма предпочитание да работи над проблемите, които имате и да изглади нещата. Просто не му се хаби сила и време, тъй като връзката завършва скоро. Споровете заздравяват връзката - посредством разрешаването им. Ако гаджето изгуби предпочитание да спори, значи към този момент не сте от такава значимост за него.

Карате се, само че единствено за незначителни неща
Това е другият вид. Не се карате за значими и значими неща, както сте правили преди. А по-скоро се заяждате, пускате си хапливи забележки, обиждате се за напълно дребни неща, за които преди просто сте се шегували. Половинката ви си търси мотив за скандал и метод да ви обиди, с цел да ви намекне, че към този момент не се интересува толкоз от вас и не ви мисли за страховит човек. Критикува ви непрекъснато, даже без мотив.

Спрели сте да говорите за бъдещето
Преди сте обсъждали къде желаете да учите, къде желаете да живеете, къде може да отидете дружно на отмора, кой филм чакате с неспокойствие да тръгне по кината и да гледате, кой фестивал да посетите. Партньорът обаче към този момент не загатва такива неща и не прави проекти с вас. А когато отворите тази тематика, той гледа да не дава отговор съответно и стартира да приказва за друго.

Не прекарвате толкоз време дружно
Когато връзките са нови и вълнуващи, е обикновено да сте съвсем непрекъснато дружно. После този интервал минава, само че въпреки всичко продължавате да прекарвате доста време дружно. Ако обаче забележите, че сътрудникът към този момент не ви кани, когато излиза с компанията, посещава самичък някои събития, не желае да се разхождате в близкия парк, не ви кани у тях, той ви загатва, че му е по-добре и по-забавно без вас. Дори да е ангажиран с учене или работа, в случай че ви обича ще направи всевъзможни жертви, с цел да ви види, даже ще жертва съня си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР