Връзките понякога влизат в застой по различни причини. Една от

...
Връзките понякога влизат в застой по различни причини. Една от
Коментари Харесай

Ето 10 признака, че партньорът ви е приключил с вас

Връзките от време на време влизат в застой по разнообразни аргументи. Една от тях може да е прочувствено оттегляне или охладняване от страна на колегата ви. Възходи и падения съществуват във всички връзки, само че някои признаци демонстрират, че сътрудникът ви може тотално да се е отказал от вас.
За страдание, в някои случаи хората не избират да приключат връзката си намерено, а не престават да поддържат връзките си, едвам не са сами.
Съществуват признаци, които подсказват, че сътрудникът ви е завършил с вас, само че просто продължава да стои във връзката. Отношението му към вас и връзката ви може да ви накара да страдате, да губите религия в себе си, да намали самооценката и самочувствието ви. Ето и признаците, че сътрудникът ви се е отказал от вас.

1. Избягва ви
Избягването и пренебрежението са мощни признаци, които демонстрират тотална липса на интерес към вас и към връзките ви. Партньорът ви е спрял да се старае да прави взаимни отстъпки поради вас. Престанал е да се интересува дали се чувствате добре. Не ви вмества в графика си. Не се пробва да участва на значими събития или моменти паралелно до вас. В даден миг ще се почувствате като съквартиранти, които живеят дружно, а не са дружно като двойка.

2. Спрял е да приказва за бъдещето с вас
Ако сътрудникът ви се е отказал от вас, той няма да приказва за общите ви проекти и за общото ви бъдеще. Ще преследва единствено своите ползи и ще сменя тематиката, когато го попитате за бъдещо събитие.

3. Спрял е да поставя старания
Когато някой обича, той се старае да поставя старания да направи другия благополучен. Щом половинката ви към този момент не се интересува от това дали сте добре, значи се е отказал от вас. Просто още не ви го е споделил публично.

4. Поставя приятелите си преди всичко
Искате да отидете дружно на вечеря, само че сътрудникът ви споделя, че има спогодба с другари. Не ви кани да отидете с него, а си измисля някаква причина да отиде самичък. Или пък провежда уикенд отвън града с другари под предлог, че ще бъде единствено мъжка компания, а на вас ще ви е скучно. Такива и още доста други образци демонстрират, че той няма никаква потребност да прекарва време с вас. Компанията на приятелите му е по-приятна, избира нея, тъй като към този момент е охладнял към вас.

5. Не сте интимни
Интимността е белег на обвързаност. Има доста аргументи желанието за секс да намалее. Невинаги е обвързвано с тотална липса на обич. Но в случай че интимността ви е почнала да страда съществено, това е белег за проблем.

6. Той е загадъчен
Когато сътрудникът ви е изгубил интерес към вас или напълно е завършил с вас, той ще става все по-потаен. Няма да ви споделя нищо. Ще се крие по кое време и с кого излиза. Ще се прибира късно. Няма да виждате телефона му, тъй като няма да се разделя с него. Няма да споделя проекти и планове.

7. Той ви заплашва, че ще ви напусне
Когато човек обича, той не се държи по подобен пасивно-агресивен метод. Заплахите за разлъка са механизъм за надзор и послушание, за извиване на ръце и слагане в неизгодна позиция, които имат за цел да прикрият същинските усеща и планове. Налагането на несправедливи условия във връзката е белег на това, че сътрудникът ви се е отказал от вас, а продължава връзката по инерция.

8. Започва спорове пръв
Почти няма двойка, която да не изпитва конфликтни обстановки. Дори хармоничните връзки от време на време са белязани от разногласия и неразбирателства, което е обикновено. Ако обаче забелязвате, че сътрудникът ви целеустремено стартира борбите и се стреми да ви нарани и уязви, това е неприятен знак за угаснали усеща.

9. Прекъснал е връзката си с вас
Общуването е единственият здравословен метод да поддържате положителни и живи връзките си. Когато връзката отсъства, не е задоволителна или не е качествена, връзката се разпада. Въпрос на време е да се срине напълно, в случай че сътрудникът ви тотално отхвърля да поддържа връзка с вас. Ограничил е контакта си с вас. Прибира се късно. Не дава отговор незабавно на известия и позвънявания. Не споделя по какъв начин е минал денят му. Ако това не е особено за него, а забелязвате, че казусът се задълбочава, това е сигнал, че той е престанал да има това отношение към вас, което е имал преди.

10. Чувствате се неоценени
Вече не можете да си спомните по кое време е бил последният път, когато сте чули „ благодаря “, „ извинявай “ или е било потърсено мнението ви за нещо. Човекът до вас дотам е изгубил желанието си да бъде с вас, че не се интересува нито от това какво мислите, нито зачита мнението ви, оспорва го, оспорва вижданията ви, не се преценява с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР