Връзката между Жерар Пике и Клара Чиа остава силна. Въпреки

...
Връзката между Жерар Пике и Клара Чиа остава силна. Въпреки
Коментари Харесай

Пике заби поредния пирон в ковчега на Шакира

Връзката сред Жерар Пике и Клара Чиа остава мощна. Въпреки урагана от клюки, дразги и песни за разбити сърца, двойката към момента е дружно, преодолява трудностите и продължава да се бори неуморно за любовта си. Дни откакто Клара Чиа задейства още веднъж акаунта си в Instagram, журналистка разкрива, че двамата с Пике към този момент кроят планове за сватба.
 Шакира, Шерар Пике, раздялата им, връзката с Клара Чиа Марти и ново изявление на певицата
Шакира с предизвестие за новата другарка на Жерар Пике

Което не е изключително доброжелателно

Моника Вергара, журналистка, която е част от предаването Fiesta, предавано по Telecinco, разкрива, че Пике и Клара са обсъждали тематиката за брака пред някои очевидци, пишат от Hola. Двамата са разказвали на някои от околните си за визиите си за идеалната женитба, в това число желанието на Клара да се омъжи.

Вергара оповестява, че диалогът е станал в ресторант в Барселона. Според нейните източници срещата продължава повече от два часа, като Пике и Клара показват успокоение и мощни усеща. " В хода на диалога двамата се назоваха " обич " и той показа терзанията си, че би трябвало да приказва обществено за проектите им ", разкрива Вергара. " Те приказваха за това по какъв начин Клара би желала да се омъжи в някакъв миг от живота си. "

" Като се има поради кариерата на Пике и многото му почитатели, Клара искаше интимна и частна женитба с наличието на техните фамилии ", продължава още журналистката.

Клара и Пике разкриха връзката си в средата на 2022 година, откакто раздялата му с Шакира беше оповестена обществено.

Въпреки че прекарват 12 години дружно и имат две деца, Шакира и Пике по този начин и не се женят. Докато двамата нормално не разкриват детайлности за връзката си пред медиите. Колумбийската певица обаче няколко пъти през годините приказва за страха си от брака.
 Жерар Пике, Клара Чиа Марти и какво разкри футболистът за връзките им
Когато Жерар Пике е мъж под чехъл

Какво показа за новата си половинка каталунският футболист

" Бракът ме ужасява ", разкрива тя. " Не желая той да ме вижда като своя брачна половинка. Предпочитам да ме вижда като негова другарка, негова държанка. " Е, Клара явно е на противоположното от Шакира мнение и нищо чудно скоро да зазвучат сватбени камбани. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР