Връзката между бившия нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци и моделката

...
Връзката между бившия нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци и моделката
Коментари Харесай

Моделка отново се върна при Лавеци /снимки/

Връзката сред някогашния нападател на "Наполи " Езекиел Лавеци и моделката Наталия Борхес е почтена за латиносериал. Двамата непрекъснато се събират и разделят.
В края на лятото хубавицата разгласи, че с футболиста към този момент не са дружно.
"Все още ли го обичам? Струва ми се, че той споделя по този начин. Не аз. Но любовта не е задоволителна. Разделихме се, само че не се усещам подготвена да приказвам за това. Ситуацията е доста деликатна. Бих разказала историята си единствено с цел да предупредя други дами да не повтарят моите неточности ", съобщи тогава Наталия.
Но в този момент тя още веднъж е в обятията на Лавеци. Двамата са решили да си дадат още един късмет. Дали ще е финален, е мъчно да се допусна.
Моделката и някогашният нападател на "Наполи " и ПСЖ започнаха връзката си при започване на 2020-а. По време на първата карантина по света поради ковид двамата се отдадоха на романтиката на другоземен остров. След това през лятото се разделиха за първи път. Оттам нататък броя на събиранията и късанията им се изгуби.
Мнозина имат вяра, че Наталия ще е повода Лавеци да се кротне. Той се слави като един от най-големите плейбои във футбола. Преди към година той съумя да вкара в леглото си една от най-желаните дами на планетата - Белен Родригес. Преди да стартира връзката му с Наталия, се радваше на прегръдките на друга сексбогиня - Янина Скрепанте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР