Враца ще отбележи Джулай морнинг с богата програма, научи агенция

...
Враца ще отбележи Джулай морнинг с богата програма, научи агенция
Коментари Харесай

За всички хипари по душа! Посрещаме Джулая на Хижата във Враца с богата програма

Враца ще означи Джулай морнинг с богата стратегия, научи организация BulNews. Подготвя се взривяваща страстите музика под звездното небе на емблематичната хижа "Вестител”.
Купонът ще стартира още от следобеда на предния ден. Гостите да се готвят за мощен дръменбейс с фолклорни акценти и извънредни DJ миксове. Отделено е време и за караоке слот, в който всеки ще може да се забавлява на сцената. Но на първо място това е квалифициран баш' врачанския TheБаце HUNT, както и лятно кино под звездите с тематичен филм. Огънят и театъра ще се срещнат в унисон малко преди първоюлското слънце да озари лицата на хората.
Джулай Морнинг е саморасъл празник у нас, зародил се през 80-те и обвързван с хипи придвижването. В най-общ смисъл той отбелязва началото на лятото. Символичното посрещане на изгрева е осмисляно като слагане на ново начало и очакване на по-добро бъдеще. Името на празника идва от безконечния шлагер на Юрая Хийп „ July Morning “ от 1971 година
Във Враца запалянковци от години се събират на Хижата, с цел да посрещнат дружно изгрева. За първи път обаче се провежда събитие с такава богата стратегия.
Вижте я:
18:00 - TheБаце Hunt /Младежки център - Враца/
19:00 - Раздвижи се! /Хижа "Вестител "/
20:00 - Лятно кино на Хижата
21:30 Официално разкриване
22:00 - Музика и караоке
23:00 - Талантите на Враца
01:00 - Рок, рок и единствено РОК
03:00 - Спални Места
04:00 - DéВяра
05:00 - Огнено-театрален театър
05:30 - Посрещане на слънцето

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР