Вратарят на Славия Светослав Вуцов даде мнението си след равенството

...
Вратарят на Славия Светослав Вуцов даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Светльо Вуцов: Искаме да се класираме в топ 6

Вратарят на Славия Светослав Вуцов даде мнението си след равенството на своя отбор с Ботев (Пд). Двата отбора не съумяха да си вкарат и приключиха 0:0, като това бе 9-та суха мрежа от началото на сезона за Вуцов.
 Славия и Ботев (Пд) поделиха точките, Славия и Ботев (Пд) поделиха точките, " канарчетата " стартираха без нито един българин
“Не ни стигна завършващия удар или последното подаване. Имахме 4-5 положителни обстановки и предвид на показаното на терена от Ботев е радостно, че не получаваме гол и си тръгваме с точка. Виждам, че всичко е наред, всички се стараем, желаеме да побеждаваме и гоним първата шестица. Може би липсва на шанс, през днешния ден бяха и тежки атмосферните условия и това евентуално е фактор да липсват попадения.

В такива мачове и такива условия е значимо да си съсредоточен, да не рискуваш обстановките и да се надяваш да няма обстановки пред твоята врата. Искаме оставащите три мача да ги спечелим. Излизаме за победа и да се класираме в топ 6.

Очаквам да стане здрав мач със Септември. Ще играят много млади българи при тях и при нас доминират. И двата тима ще влезем окуражени. Мисля, че ще се получи здрав дуел, който се надявам да спечелим ”, съобщи Вуцов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР